• eyelash growth serum
 • Ma 2021. április 21., szerda, Konrád és Zelmira napja van. Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

   

  Kérjük, segítse a „Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért” Alapítványt

   

   

  Ki  is a Vidám Oroszlán?

   

  Izsó Veronika, egy 10 éves mozgáskorlátozott kislány, aki 6 hónapos terhesség után jött a világra, és születésekor csak 940 gramm és 37 centiméter volt. Születését követően agyvérzést szenvedett, mely roncsolta idegrendszere egy részét. Agyvíz túltermelődés már 3 hónapos korában  egy szelepet ültettek be, amely a felesleges agyvizet egy csövön keresztül a hasüregbe juttatja.,


  Miért jött létre az alapítvány?


  A szülők erőfeszítéseit látva a család egyik barátja úgy gondolta  Veronika  egészséges fejlődését, önálló mozgását elősegítő, javító, fejlesztő, valamint életkörülményeinek javítását célzó magyarországi és külföldi műtétek, gyógykezelések, utókezelések gyógymódok finanszírozása érdekében  szélesebb körű összefogást szervez, alapítványt hoz létre.

  Az alapítvány révén a születése óta mozgásában korlátozott, önálló állásra, járásra nem képes kislány   2013 januárjában átesett egy igen komoly gerincben végrehajtott idegsebészeti beavatkozáson – SDR operáción – mely révén hatalmasat lépett előre a fejlődés útján. Állapotának fenntartásához, fejlesztéséhez, ahhoz, hogy minél teljesebb életet tudjon élni továbbra is segítségre, támogatásra van szüksége. 2014-ben még vár  egy ortopédiai korrekciós bokaműtét.


  Hogyan lehet Veronikának segíteni?


  Elsősorban anyagi támogatással, hogy a célokat minél könnyebben elérhesse a család.
  A pénzbeli támogatás mellett más segítséget is szívesen fogadnak, például hirdetési felület, gyűjtő urnák kihelyezhetősége, kupakgyűjtés, rendezvényeken, termékeken való megjelenés. Bármi egyéb ötletre és javaslatra nyitottak.


  “Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért” Alapítvány

  IBAN HU78 1171 8000 2045 3390 0000 0000

  SWIFT: OTPVHUHB


  (az adományról kérésre igazolást ad az alapítvány: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. )


  AZ ALAPÍTVÁNY FELHÍVÁSA


  Fuss velünk Veráért, a Vidám Oroszlánért!


  2014. szeptember 14-én vasárnap lesz a BSI szervezésében a 29. Wizz Air Budapest Félmaraton (http://www.futanet.hu/cikk/29-budapest-felmaraton-2014/11286).

  Tervünk az, hogy rokonainkkal, barátainkkal, támogatóinkkal együtt futunk Veráért és gyűjtünk az érte létrehozott alapítványnak. A gyűjtés célja, hogy Verának erősítő gépeket tudjunk venni, személyi edzőt tudjunk fogadni, hogy a tavalyi és idei műtéteket követően intenzíven tudja erősíteni (főleg) lábizmait, hogy mielőbb lecserélhesse járókeretét botokra, és ezzel még egy lépést tegyen az önálló járás és az önellátás, önállóság felé. Reményeink szerint, ha tudunk szerezni arra alkalmas futó kocsit, Verát is szeretnénk a versenyen, magunkkal „futtatni”.


  A versenytáv 21, 0975 km, de lehet párban vagy trióban is futni.


  Akiket keresünk:


  Futótársakat

  Önkéntes segítőket – szórólapozás, adománygyűjtés

  Szponzorokat, akik jóvoltából közös pólót, reklámanyagokat tudunk készíttetni

  Támogatókat, akik fenti célunkat anyagi felajánlásokkal támogatják


  Ha fenti listán magadra találtál, és úgy gondolod, hogy részt veszel az eseményen, kérlek, jelezz vissza az  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre 2014. augusztus 24-én vasárnap délig, megjelölve, melyik az a szerep, amit magadénak érzel. Add meg elérhetőségedet, és vissza foglak hívni, hogy a részleteket megbeszéljük.


  Ha Te magad nem tudsz részt venni az eseményen, akkor kérlek, támogass minket távolról, és továbbítsd felhívásunkat barátaidnak, ismerőseidnek, partnereidnek, potenciálos támogatóinknak.


  FONTOS! A versenyt nem mi szervezzük, így a nevezési díjból részesülünk.


  Izsó László a kuratórium elnöke


  Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért Alapítvány

  H-1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 6 B21

  Bankszámlaszám. 11718000-20453390-00000000 (OTP Bank)

   


   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей