• eyelash growth serum
 • Ma 2020. július 14., kedd, Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

  A „mandala” szó a szanszkrit eredetű, jelentése: kozmikus kör. Bár a legtöbben a mandalát a keleti kultúrához és művészethez kapcsolják, a mandala művészete az európai és magyar kultúrában is jelen van.

  Gondoljunk csak a gótikus rózsaablakokra, vagy a század eleji magyar parasztházakban díszítő motívumként megjelenő élet virága motívumra.

   

   

   

  Egyre népszerűbbek a mandalafestő tanfolyamok. Formájuk, színűk sokakat elvarázsol. Mandalafestés közben megéljük kreativitásunkat, elvonulunk a zajos hétköznapoktól, miközben törekszünk belső középpontunk megtalálására, önismeretünk bővítésére, és ha szükséges megtaláljuk testi és lelki diszharmóniáink okait, és segítünk feloldani ezeket, mindezek mellett gyönyörű alkotásokat készítünk.

   

  A Padma Energiakuckó vezetője, Adrienn erről így mesélt.

   

  – Életem egy rendkívül rossz periódusában „talált rám” a selyemre történő mandalafestés.  Az első alkalom csodálatos volt, olyan élményben volt részem, amiről azt éreztem: ezt folytatni szeretném. Teljesen kikapcsolt, feloldotta bennem a lelki gátjaimat, és elindultam az utamon.

  Amikor barátnőm és egyben mentorom felvetette: tartsak én is festéseket, először hihetetlennek tűnt. Majd „leültem magammal” és rájöttem: mégis nagyon tetszik az ötlet. Amilyen gyorsan a mandala és minden kelléke beköltözött az életembe, olyan gyorsan el is indítottam a saját vállalkozásomat.

  Hogy honnan a név? A padma lótuszvirágot jelent szankszkrit nyelven, ami az egyik kedvenc virágom. A padma szó jelentése: istennő. Mivel a fő célközönségem a hölgyek, így ez tökéletes névnek tűnik, hiszen mindanynyian igazi padmák vagyunk.

  Olyan helyet álmodtam meg, ahol az ember igazán kikapcsolhat, ellazulhat és megfeledkezhet a mindennapi problémákról. Fontos, hogy az embernek legyen magára fordított ideje, és én ezt az időt adom meg a Padma Kuckóban.

   

  Hogy miért éppen mandala?

   

  Mert ezek az ősi minták, ábrák olyan pozitív energiát hordoznak magukkal, ami minden emberre csakis jótékonyan tud hatni. A mandalafestés egyfajta meditatív szertartás. A tibeti és indiai kultúrában a mai napig meditációs technikának alkalmazzák.

   

  Minden hónapban tartok festést kicsiknek és nagyoknak. Persze mindenkiben felmerül a kétség és egy kis félelem, hogy még sosem festett mandalát, hát még selyemre… Ám nem kell megijedni, mindenkinek volt első alkalma.

   

  A korosztály nagyon változó, volt már nálam kamasz lány és 70 év körüli hölgy is. És a furcsa csak az volt, hogy csupán az ízlésük tért el a formák és színek kiválasztásánál, egyébként ugyanolyan lelkesen, elmélyülten festettek.

   

  Úgyhogy kedves olvasó, ha már elmúltál 8 és már/még érzel magadban kreativitást, akkor várlak egy szuper napra, ahol csak Te vagy a fontos!

   

   

  A kuckó egyik vendégének véleménye:

   

  A mandalafestés egy fajta meditáció, és én hiszek ezekben a dolgokban. Kellemes elfoglaltságnak tartom, a selyemfestés közben megszűnik számomra a külvilág, teljes figyelmemet leköti a selymen futó színek világa. Teljes kikapcsolódás. És nem csak kikapcsol, hanem fel is tölt ez a tevékenység. Nagyon szórakoztató, ahogy a selymen pillanatról-pillanatra változnak a színek, formák. Nagy élmény látni a gyönyörűen kialakult képet, a kész alkotást. Az elkészült mandalát kitehetjük abba a helyiségbe, ahol sokat tartózkodunk, így akár problémás életterületeinket is átalakíthatjuk vele, ha épp erre van szükségünk.

   

  Telefon: +36/30/632-4227, E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  www.facebook.com/padmakucko/

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей