• eyelash growth serum
 • Ma 2020. július 14., kedd, Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP MINDEN JEGYNEK - 2017. JANUÁR

   

  Januári horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok az új év első hónapjában. 2017-ben a Bak hava szinte minden jegy számára emelkedést hoz a munka, a magánélet és a pénzügyek területén is.

   

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  Minden évnek van uralkodó bolygója, 2017-ben a Nap hatása érvényesül. Általában aktivitást, lelkesedést hoz, és azt a felismerést, hogy milyen területeken kell változtatni, amelyek már nem jól működnek. A Plútó a Bak jegyében folytatja útját, hatalmas energiák megmozgatására képes, ami lehetővé teszi a teljes megújulást, Ön is úgy érzi tele van energiával. Ha új vállalkozást vagy tevékenységet kezdett el 2016-ban, akkor előfordulhat, hogy nehézségei adódnak, amelyeknek a megoldása kihívást jelenthet. Képes lesz azonban ezt erőpróbaként felfogni, és vasakaratával eléri a kívánt eredményt. Ha változtatni szeretne, a sors lehetőségeket kínál arra is, hogy új területen vagy külföldön érvényesüljön. Anyagi helyzete jó, előfordulhat azonban ingatlannal kapcsolatos kiadás.

  Egy váratlan találkozás megváltoztathatja az életét, olyan szenvedélyes kapcsolat alakulhat ki Önök között, amit eddig hihetetlenek tartott. Remekül kezeli most a konfliktusokat, családtagjai, rokonai hallgatnak a véleményére, ezért sikerül gyorsan helyreállítania a harmóniát. Keressen kellemes programokat, mert jótékony hatással lesznek a hangulatára és képes általuk feltöltődni.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  Vidám hangulatban kezdi az új évet, kommunikatív, társasági ember, kiváló a humora, amivel képes felvidítani embertársait. Az Uránusz és a Jupiter bolygó a Mérleg jegyből kedvező fényszöggel segíti optimista hangulatát. Ön nagyon toleráns, most mégis kommunikációs problémái alakulnak ki a kollégáival, ugyanis nincs türelme ahhoz, hogy meghallgassa őket. Ha valami nagyobb terve van, kedvező az időszak a megvalósításra, kezdjen bele. Ha úgy dönt, hogy külföldre utazik, vagy külföldön akar dolgozni, most megfelelőt tud találni. Pénzügyi helyzete jó, befektetései nagyon jól kamatoznak. 2017-ben ingatlan adás-vételből jelentős jövedelemre számíthat.

  Januárban felpezsdül a szerelmi élete, sok rövid életű kaland után, találkozik valakivel, aki olyan hatással lesz Önre, aminek nem tud és nem is akar ellenállni. Sajnos azonban csak titkos kapcsolat lehet egyelőre, mivel az illető már foglalt. Házasságban, párkapcsolatban feszültségek vannak, de több megértéssel és egymás iránti szeretettel közösen képesek változtatni a helyzeten. Gyermeke sok örömet hoz az életébe. Ahol nincs gyermek, ott a harmónia megteremtése az Ön feladata.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  HALAK ( február 21 - március 20.)

  Januárban úgy érzi, hogy tele van energiával és minden feladattal képes megbirkózni. A Mars bolygó adja ezt a hatalmas energiát, mivel a Halak jegyében jár. Ebben a hónapban nem fog unatkozni, rengeteg feladata lesz. Máskor nehezen tudta beosztani az idejét, most azonban sikerül mindent határidőre teljesítenie, képes lesz a legjobbat kihozni önmagából. Ha tanulmányokat folytat, vagy szakmai továbbképzésen vesz részt, azt fogja tapasztalni, hogy gyorsan feldolgozza az információkat, akár elméletről vagy gyakorlatról van szó. Anyagi helyzete hullámzó, változékony.

  A Vénusz most fog belépni az Ön jegyében és az ott tartózkodó Mars bolygóval együtt jó hatással lesz a szerelmi életére. Az egyedülállóknak segítenek a párjuk megtalálásában, mivel mindkét bolygó közismerten a szerelmi életre van hatással. Házasságban, párkapcsolatban a 2017-es év békésen, nyugodtan kezdődik, most lehetősége lesz a magánéletére koncentrálni, ami fontos az Ön számára. Előtérbe kerül a segítőkészsége, most nemcsak a családjának, barátainak segít mindenben, hanem önkéntes munkát is vállal. Megérzései kiválóan működnek, hallgasson rájuk a döntéseinél.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!


  KOS (március 21 - április 20.)

  Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, a hónap közepén azonban problémák adódnak, de az akadályok legyőzése csak még jobban lelkesíti. A küzdés csak bátorítja Önt, szüksége is van rá, mert azt tudja csak igazán értékelni, amiért harcolni kellett. A Merkúr bolygó állása nem kedvező az Ön számára, óvatosság ajánlott a kommunikációban, félreérthetik,és ez kellemetlenséget okozhat.

  A január hónap minden külfölddel kapcsolatos tevékenységnek kedvez, üzleteknek vagy alkalmi munkának is. Anyagi helyzete jól alakul, de ne költekezzen. Váratlan üzleti lehetőségei adódhatnak, vagy olyan másodállás, amely jól jövedelmez.

  Házasságban előfordulhat, hogy a kevésbé elfogadó magatartása komoly konfliktus helyzetekhez vezet. Ha fontos az Ön számára a kapcsolata és meg akarja őrizni, akkor megértőbbnek kell lennie a párjával, próbálja meg az Ő helyébe képzelni magát, ha ez sikerül, akkor másként fog viszonyulni hozzá. Nagy érzelem és energia tombol a lelkében, mintha nem tudna elengedni egy érzést vagy egy személyt. Feltámad Önben a szabadság iránti vágy, változásokat akar, ne hallgasson másokra, Önnek kell döntenie, hogy mit akar, nem biztos, hogy a válás az egyetlen megoldás a problémájára.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  A munkahelyén olyan kapcsolatot építhet ki, amelyek barátság vagy karrier szempontjából fontos lehet. A Nap évében a sors olyan helyzeteket teremt, ahol bizonyíthatja a rátermettségét, mivel a feladatok kihívást jelentenek az Ön számára. Hivatásában változásokra lesz lehetősége, aminek köszönhetően az anyagi helyzete javulni fog. Nagyon fontos, hogy a kommunikációra figyeljen, legyen mindig egyenes, és mindent részletesen beszéljen meg, ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzen rá, nehogy később a félreértések miatt problémák legyenek. Támogatást kaphat olyan helyekről, ahonnan nem is várta volna. Az anyagi helyzete javul, megtakarításai növekednek. A Nap éve alkalmas arra, hogy otthonában, ingatlanában átalakításokat vagy felújításokat végezzen.

  Ha egyedülálló, most olyan partnert talál, aki elbűvöli a humorával. Szerelmi életében párja féltékenysége okozhat problémát, mutassa ki az érzelmeit, éreztesse vele, hogy mennyire fontos az Ön számára, ez majd megnyugtatja. Házasságban, párkapcsolatban olyan változásokra számíthat, ami örömmel tölti el, párja mindenben a kedvét fogja keresni, szinte a tenyerén hordozza.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  Vidámsággal, mozgékonysággal, változásokkal köszönt be az új év, ami  megfelelő az Ön vibráló egyéniségének. Tele van ötletekkel, alig várja, hogy hozzáfoghasson a megvalósításukhoz, de legyen mértékletes, mert a Mars bolygó kedvezőtlen fényszöget vetít az Ikrek jegyéhez, ami fáradékonnyá teheti. Kollégáival jó a kapcsolata, de bánjon óvatosan a szavaival, mert félreértések miatt megbánthat valakit. Ha vállalkozásba akar kezdeni, vagy a meglévő cégét akarja bővíteni, erre alkalmas az idő, de ne hitelből tegye, mert nehezen tudja majd visszafizetni.

  Társaságában feltűnhet valaki, akire eddig barátként tekintett, de most úgy érzi többet jelent az Ön számára. Kiderült ugyanis, hogy hasonlóan vélekednek a világ dolgairól, az ízlésviláguk, sőt még az értékrendjük is sok témában közel azonos. Ön eddig nem hitt abban, hogy mindenkinek megvan a lelki társa, akit ha sikerül megtalálnia, különleges boldogságban lehet része. A Nap évében rátalál Önre a nagy szerelem. Házasságban, párkapcsolatban most nyugalmas időszakot élnek meg, mivel a párja is érzi, hogy fontos a közös jövő, a család, és képes lesz változtatni még a viselkedésén is.

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  Hivatásában jelentős változásokra számíthat 2017-ben. Munkahelyén váratlan helyzetek alakulnak ki, amihez alkalmazkodnia kell, vagy más lehetőséget kell keresnie. Amennyiben változtatni akar érdemes már januárban elkezdeni a keresést, minél több információt gyűjteni, hogy megtalálja a megfelelőt, ami anyagilag is előnyös. A környezetében némi nyugtalanság tapasztalható, de Ön már döntött a változtatásról, így nyugalmat áraszt magából, ami jó hatással van másokra. Kollégáival a kapcsolata változatlanul jó, mindig számíthatnak a segítségére. Anyagi helyzete jól alakul, érdemes szakemberekkel konzultálnia, hogy a megtakarításait a legjobban tudja kamatoztatni.

  A 2017-es év nyugodtan kezdődik, gondolatai, tervei a családdal kapcsolatosak, ha egyedülálló, akkor most a családalapítás foglalkoztatja, ha már van családja, akkor az otthonnal, ingatlannal kapcsolatos változások kötik le a figyelmét.  Házasságban, párkapcsolatban a hangulathullámzásai okoznak gondot, párja nem érti, hogy mi a problémája. Nyugtassa meg, csak egy kis türelmet kér, mert a munkájával kapcsolatos gondot kötik le a figyelmét.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  Vidáman kezdődik a 2017-es év az Ön számára, sok változást hoz, de ezek inkább jó irányúak lesznek. Az Oroszlán jegy uralkodó bolygója a Nap, ez az Ön éve. Úgy érzi, hogy a szokásosnál is több energiával rendelkezik, ezt az Uránusz bolygó kedvező fényszöge is erősíti. A legjobb, amit tehet, hogy megtervezi a feladatait és megoldja őket, azokat is, amiket régóta halogatott. Olyan szerződéseket köthet, ami jelentős bevételt hoz annak a cégnek, ahol dolgozik, ha pedig vállalkozó, akkor Önnek. A kollégáival a kapcsolata nem felhőtlen, nem mindenki őrül a sikereinek. A 2017-es esztendő kedvez mindenféle ingatlanügyeknek, felújításnak vagy lakás szépítésének. Amennyiben költözésre kerül sor, szerencsés lesz, mert megtalálja az álmai otthonát. Pénzügyi helyzete jól alakul, jelentős bevételekre számíthat.

  Sok Oroszlán hódító kedve feltámad, élvezi a szórakozást. Meglévő szerelmi kapcsolatában úgy érzi, elérkezett az idő, az elköteleződésre. Olyan változásra van esély, ami boldogsággal tölti el. Házasságban, párkapcsolatban a közös programok hatására visszatérhet a romantika.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  A 2017-es év békésen indul, teljes elánnal beleveti magát a munkába. Most nem az új kihívásokkal kell megküzdenie, hanem sokkal inkább a napi rutin feladatokat kell elvégeznie, de lelkesen áll hozzá, és ez nem okoz gondot az Ön számára. Felettesei nagyra értékelik a tevékenységét, a precíz munkavégzését. Ebben a hónapban megmutathatja mire képes, különösen, ha szellemi munkát végez, mivel a Merkúr kedvező fényszöget vet a Szűz jegyre. Tárgyalásokon, szerződéskötéseknél, vizsgáknál biztos lehet a sikerben. Anyagi helyzete hullámzó, a tervezettnél több lesz a kiadása. A közlekedésben legyen körültekintő, a fizetési határidőket feltétlenül tartsa be, mert késedelem esetén bírságra számíthat. A meglévő szerelmi viszonyában a partneréről sok titok derült ki, olyanok, amelyek az Ön számára már elfogadhatatlanok. Bármennyire sajnálja, de befejezi a kapcsolatot, úgy érzi nincs közös jövőjük. Házasságban, párkapcsolatban párja mindent megtesz azért, hogy Önt boldoggá tegye, amit nagyra értékel és igyekszik viszonozni az érzelmeit. A lelki harmónia is kialakult, amit eddig hiányolt, de ez most nagy boldogságot jelent az Ön számára.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  2017-es év a Nap éve, hatására minden ember energiával, lelkesedéssel töltődik fel. Jupiter a nagy szerencse bolygója októberig a Mérleg jegyében tartózkodik, ami szerencsés lehetőségeket hoz az Ön számára. Most lehetőséget ad a sors, hogy sok régi vágyát megvalósíthassa. Hivatásában minden erejére és energiájára szüksége van, hogy hibátlanul végezze el a feladatait. Átszervezés várható azon a területen ahol Ön dolgozik, még az is előfordulhat, hogy megszűnik a munkája. De ha a felettesei elégedettek a teljesítményével, nagy valószínűséggel találnak arra lehetőséget, hogy továbbra is foglalkoztassák. Munkájában hallgasson a megérzéseire, mert nagyon kreatívvá teszi. Anyagi helyzete változó, több lesz a kiadása, mint a bevétele, de ez nem jelent nagy tragédiát, mivel jelentős összegű megtakarítással rendelkezik.

  A most kezdődő szerelemből egy életre szóló kapcsolat is kialakulhat, mivel olyan mély érzelmeken alapul. Házasságban, párkapcsolatban feszült hangulat uralkodik, hallgassa meg a párja problémáit és használja a kiváló diplomáciai érzékét és találjon rájuk megoldást.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A 2017-es évben kevés nagy változás és több nyugalom vár Önre. Sok munkával kezdi az évet, de nem bánja, mivel szeret dolgozni. Ha vállalkozó vagy otthon dolgozik, szintén örül, ha beindulnak a dolgok. Ebben az évben olyan üzleti lehetősége adódik, amivel fellendítheti a vállalkozását és jelentős pénzügyi sikereket könyvelhet el. Sok elintéznivalója lesz, de gyorsaságával és kiváló szervezőképességével rövid idő alatt mindent megold. A sikerélmény pedig mindig inspiráló érzés. Az egzisztenciával kapcsolatos dolgok fontosak lesznek ebben az évben, a hosszú távú tervekre kell helyeznie a hangsúlyt, a Szaturnusz is segíti a megvalósításukat. Az anyagi helyzete nagyon jól alakul, nem várt bevételekkel gyarapíthatja a vagyonát.  

  Ha még nem volt szerelmes most alkalma lesz megtapasztalni ezt az érzést, olyan partnert talál, aki különleges érzelmeket vált ki Önből. Házasságban párja magányosnak érzi magát, mivel nagyon kevés időt töltenek együtt, és ez komoly feszültséget okoz. Ha meg akarja menteni a kapcsolatukat, próbálja megtalálni az egyensúlyt a munkája és a családi élete között és szervezzen olyan közös programokat, ami mindkettőjük számára kellemes kikapcsolódást jelent.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  A 2017-es év mozgalmasan indul, úgy ahogy Ön szereti, úgy érzi most képes lesz megvalósítani és véghezvinni mindazt, amit eltervezett. A Szaturnusz bolygó szinte egész évben az Ön jegyében jár, ami azt jelenti, hogy minden lazasága ellenére, ebben az évben sokkal komolyabban fogja kezelni a dolgait, mint régebben. Ebben az évben sokat változik, komolyan veszi az életet, fontossá válik a karrier és a biztos anyagi háttér megteremtése is. A Nap évében a külföld fontos szerepet kap az életében, többet fog utazni, mint az elmúlt évben. De 2017-ben ne vállaljon külföldön munkát, mert csalódás érheti. Az anyagi helyzete hullámzó, lesznek ugyan bevételei, de több lesz a kiadása a tervezettnél. Fontos, hogy nagyon vigyázzon az értékeire, mivel előfordulhat, hogy meglopják, vagy kedvező üzleti ajánlattal becsapják.

  Ha egyedülálló, akkor találkozhat egy olyan személlyel, aki nagy hatással lesz Önre, de bonyolult lesz ez a kapcsolat, nem érdemes hosszú távra terveznie vele, élvezze ki a pillanatot. Házasságban, párkapcsolatban most a párjának szüksége van az Ön támogatására, segítsen neki eldönteni, hogy mit vállaljon el a hivatásában, ami segíti Őt a karrierjében.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей