• eyelash growth serum
 • Ma 2020. július 14., kedd, Örs és Stella napja van. Holnap Henrik és Roland napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP MINDEN JEGYNEK - 2017. FEBRUÁR

   

  Februári horoszkópunkból kiderül, hogy mit jósolnak a csillagok az év legrövidebb hónapjában. Asztrológiai előrejelzésünk a Vízöntő havára több jegy számára is izgalmas új kezdeteket, másoknak pedig az elért eredmények stabillá válását vetíti előre a munka, a magánélet és a pénzügyek területén.

   

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  Energikus, sok a munkája, de örömmel végzi, élvezi az új feladatokat, sőt még olyat is elvállal, ami nem tartozik a feladatai közé. Pozitív kisugárzása, és belső harmóniája hatással van a környezetére és még azok is, akik nem kedvelik, elfogadják a segítségét, sőt még rokonszenveznek a terveivel is. A munkahelyén a hónap második felében egy rossz hír borzolja fel a kedélyeket. De mielőtt véleményt alkotna, fontos meggyőződnie a hír valódiságáról, mert előfordulhat, hogy csupán félreértésről van szó. Ha munkát keres, most jó lehetőségeket fog találni, de csak azt vállalja el, ami megfelelő, ahol a szakmai fejlődése biztosított, ami elengedhetetlen feltétele az előbbre jutásának. Az anyagi helyzete jól alakul, a Vénusz bolygó segítségére lesz a pénzügyek intézésében, most érdemes üzleteket kötni, befektetésekkel foglalkozni, mivel jelentősen megnövelheti a bankbetétjét.

  Szerelmi partnerében csalódott, mivel nem alakult ki vele az az összhang, amire vágyott, az élet dolgairól is igen eltér a véleményük, ezért úgy érzi, nincs közös jövőjük. Házasságban, párkapcsolatban boldog időszakot élnek meg, mivel a párja kedvessége, figyelmessége és szeretete örömmel tölti el.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  HALAK ( február 21 - március 20.)

  Az év eleje a tervezgetésekről szól, a megvalósításokra a születésnapja körül lesz lehetősége. Ez a hónap kicsit feszültebben indul, előfordulhat, hogy türelmetlenségből adódóan valami hibát követ el, lehetősége lesz rá, hogy kijavítsa. Ha Ön vállalkozó sikeresebb lesz ebben a hónapban, nagy energiával veti bele magát a munkába, sőt még a hétköznapi tevékenységekbe is.  A mostani időszaknak „kitartás” a jelszava, és ezzel a képességgel Ön másoknak is jó példát mutat. Még a hivatalos ügyek intézésénél vagy az üzleti tárgyalásoknál is nagy hasznát veszi ennek a jó tulajdonságának. Kommunikációs képessége nagyon jól működik, még olyanokkal is szót tud érteni, akikkel korábban csak nehezen tudott. Anyagi helyzete jó, de nagyobb kiadásokat későbbi időpontra tervezzen, hogy ne kelljen a megtakarításaihoz nyúlni.

  A Vénusz és a Mars bolygó tovább halad égi útján, és elhagyják az Ön jegyét, így magára marad az érzelmeivel. Ha a körülmények megváltoznak, akkor is őrizze meg az optimizmusát, és pozitívan tekintsen a jövőbe. A házasságában vitás helyzetek alakulhatnak ki, közösen azonban mindenre találnak megoldást, hiszen mindkettőjüknek nagyon fontos a családi harmónia.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!


  KOS (március 21 - április 20.)

  Kedvezőek a lehetőségek ebben a hónapban, amibe belekezd, azt sikerre viszi. Tele van energiával, optimizmussal, és ezek növelik a tetterejét és az önbizalmát. Új munkalehetőség adódik, ami által fejlődhet és új kapcsolatokra is szert tehet. Feletteseivel és kollégáival is jó a kapcsolata, ami segíti a közös munkát. Az anyagi helyzete jó, a vártnál több a bevétele, a befektetései is kamatoznak. Igyekezzen minden szabályt, fizetési határidőt betartani, mert előfordulhat, hogy összeütközésbe kerül a törvénnyel és kellemetlenségekre számíthat. Utazásnál közlekedésnél legyen körültekintő, mert figyelmetlenségből adódó baleset érheti.

  Ha egyedülálló, különleges találkozásban lehet része, olyan valakivel hozza össze a sors, aki minden elvárásának megfelel, és vonzza, mint a mágnes.  Boldogságot érez apró dolgok hatására is, a szerelem megváltoztatja az életét. Pénzügyi helyzetből adódhatnak feszültségek, de ezek nem rendítik meg a házasságát, mivel mély érzelmi alapokra épült, és az egymás iránti szeretet segíti a problémák megoldását.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  A munkahelyén olyan változások várhatók, aminek a hatására át kell tervezni a jövővel kapcsolatos elképzeléseit. Érdemes megvárnia, amíg a cég vezetése ismerteti a jövőbeni célokat és az ehhez szükséges személyi feltételeket. Előfordulhat az is, hogy olyan feladatot vagy beosztást kap, ahol számítanak az Ön a szakmai tudására, ez segítheti a karrierjében. Ha Ön intellektuális területen dolgozik, akkor a Merkúr hatására munkahelyi sikerekre számíthat. Állásváltoztatásra is alkalmas ez az időszak, most olyat találhat, ahol a körülmények és az anyagi feltételek is megfelelőek lesznek. Váratlan bevételekre számíthat, ami javít az anyagi helyzetén. Ha elégedetlen a bérével, érdemes a feletteséhez fordulni, mivel most minden esély megvan arra, hogy megegyezzenek.

  Szerelmi életében olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tud nyilvánosan felvállalni, de úgy érzi, mégis fontos az Ön számára, mert az illető különleges bája, szinte elvarázsolja.  Házasságban, régi együttélésben a legfontosabb, hogy jól kezelje a felmerülő konfliktusokat, az érzékenysége miatt ott is problémát lát, ahol nincs is. 2017-ben mély érzelmeket, harmóniát élhet át a kapcsolatában.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  Februárban sokkal pozitívabb lesz a hozzáállása a munkához, bevonzza a kedvezőbb eseményeket. A Mars és a Vénusz bolygó kedvező hatására megnő a magabiztossága, és a hangulata is derűs lesz. Energikus és optimista, ami segíti abban, hogy bízzon önmagában. A hónap közepén egy elfelejtett határidő okoz problémát, de ne kapkodással próbálja bepótolni, mert újra hibázhat. Kérje a kollégái segítségét, hogy sikerüljön határidőre befejezni a munkát. Anyagi helyzete kiegyensúlyozottnak mondható. Fontos, hogy a váratlan bevételeit tegye félre és ne költekezzen, inkább befektetésekben kamatoztassa. Üzleti ügyekben legyen óvatos, becsaphatják, tartsa be a fizetési határidőket.

  Társasági élete mozgalmas, sok új embert ismer meg, közülük páran jó hatással lesznek az önbizalmára. Ha most keresi a párját a Vénusz és a Mars kedvező hatására megfelelőt fog találni. 2017-ben megtalálja azt a személyt, akivel átélheti azt a nagy szerelmet, amit csak hírből ismert. Házasságban kisebb vitákra számíthat egy harmadik fél miatt. Szabadságvágya hatására kisebb flörtbe keveredhet, de önnek kell tudnia, hogy ez belefér-e a kapcsolatába!

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  Ez a hónap mozgalmasan indul, új feladatok várják, ami izgalmat és vegyes érzelmeket okoz. A sors a karrier területén új lehetőségeket sodor az útjába, használja ki a lehetőségeket. Szeret dolgozni, tanulni, de lehetőleg a saját tempójában, most pedig váratlan helyzetbe kerül, aminek nem igazán örül. A munkájában általában precíz, de akad olyan időszak is, amikor lazábban teljesít, és bár ebből adódhatnak gondok, de képes őket hamar orvosolni. A felettese kritikusan tekint a munkájára, de ne keseregjen, inkább álljon ki az igaza mellett, védje meg magát. Állásváltoztatásra alkalmas ez a hónap. Ha a Nap évében kezd vállalkozásba, sikeres lesz, új területeken bizonyíthatja a tehetségét. Az anyagi helyzete jól alakul, folyamatosan nő a bankszámlája.

  Szerelmi kapcsolatában elérkezettnek látja az időt arra, hogy párját bemutassa a családjának és megtervezzék az esküvőt. A házasságban, párkapcsolatban oda kell figyelni, hogy megőrizzék a családi harmóniát, aminek feltétele a másik véleményének az elfogadása, a viták lezárása és a kibékülés. A család bővülése várható esküvő gyermek vagy unoka által.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  Tevékenyen kezdődik ez a hónap, ha csapatban dolgozik, akkor lesz igazán sikeres. Munkahelyi vita alakulhat ki, ami abból adódik, hogy egy feladat megoldásában nem értenek egyet. Hallgassa meg a kollégák érveit, és ha meggyőzőek és előbbre viszik a munkát, akkor fogadja el őket, de szakmaiatlan elképzelésekre ne vesztegesse az idejét. Ha túl sok munkát kapott, amivel egyedül nehezen boldogul, kérje a kollégák segítségét, mivel nagyon fontos, hogy határidőre elkészüljön. Az üzleti kapcsolatai nem úgy alakulnak, ahogy eddig, most nem váltják a be a hozzájuk fűzött reményeket. Anyagi helyzete jól alakul, kiváló érzéke van a pénzhez, ami segíti abban, hogy megtalálja a legjövedelmezőbb befektetési formákat, és általuk kimagasló jutalékhoz jusson. 2017-ben kedvező ingatlanügyeket bonyolíthat és ezekből is jelentős bevételekre tehet szert.

  Szerelmi életében fontos szerepet kap a szenvedély, de nem szabad engednie, hogy a féltékenység elrontsa a kapcsolatukat. A házasságban szeretetteljes, békés hangulat uralkodik, feszültséget csak a gyermek nevelésével kapcsolatos vita okoz. A családnak egy idős rokon ápolása okoz problémát.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  Ez a hónap nem várt akadályokat hoz az Ön számára a munka területén. Még az a szerencse, hogy nem az a típus, aki elkeseredik, hanem úgy véli, hogy az akadályok arra valók, hogy legyőzzük őket. A sikeresen elvégzett munka önbizalommal tölti el, és megerősíti a hitében, hogy minden problémát meg lehet oldani. Meglepetésére a kollégái szinte egy emberként akarnak segíteni, becsülje meg őket. Fontos tanács, hogy mindig ragaszkodjon az elhatározásához, még ha ezzel sokan nem is értenek egyet, mert Ön a döntései előtt mindig alaposan megvizsgálja a lehetőségeket. A szokottnál nagyobb a kockázatvállaló kedve, de azért döntéseiben tartsa meg a racionalitását. Ha más területen szeretne dolgozni, vagy más szakmában, várjon kedvezőbb időszakra, most nem talál megfelelőt.  Az anyagi helyzete jól alakul, pénzügyi tárgyalásokon, adás-vételnél sikerei lesznek.

  Szerelmi kapcsolatában olyan témák kerülnek felszínre, amelyek eddig is megvoltak, de most derül ki, hogy mennyire zavarja Önt.  Minél előbb tisztázza a problémákat, annál nagyobb az esélye, hogy meg tudja menteni a kapcsolatát. Házasságban a féltékenysége okozhat nehéz helyzeteket.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  A munkahelyén olyan változásokra számíthat, ami érintheti a jelenlegi beosztását. Nagyon fontos, hogy jól szervezze meg a tevékenységét, most ne kapkodjon, mert a túlzott sietség hibát okozhat, arra pedig nincs szüksége. Egy nehéz feladatot kap, de sikeresen meg tudja oldani, ezzel meglepi a környezetét, de még a felettesét is, és ennek nagy hasznát veszi a későbbiekben. A szellemi munkát végző Mérleg szülött most hajlamos lesz több feladatot vállalni, mint máskor. Ne foglalkozzon azzal a rosszindulatú pletykával, amit egy kollégája terjeszt, még akkor sem, ha esetleg érintett a dologban. Valószínűleg félreértésről van szó, ami hamar ki fog derülni. Az anyagi helyzetét váratlan kiadások nehezítik meg, még az is előfordulhat, hogy a tartalékaihoz kell nyúlnia. Ha biztosítási, banki ügyeket kell intéznie, sajnos itt is nehézségekre számíthat.

  Szerelmi élete kedvezően alakul, olyan személlyel hozza össze a sors, akiről úgy gondolja, hogy mindenben egymás kiegészítői és egymásnak teremtődtek. Házasságban nem alakulnak jól a dolgok, többet kellene törődni a párjával, túl sok feladattal küszködik, segítségre lenne szüksége.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A Merkúr hatására kiváló a kommunikációs képessége, nyitottabb, toleránsabb mindenkivel. Ha most kezd tanulmányokba, vagy szakmai továbbképzésen vesz részt, gyorsan nagyobb mennyiségű anyagot képes elsajátítani. Ha szellemi munkát végez, akkor is kiváló eredményt ér el.  Az üzleti tárgyalásokon, szerződések megkötésekor eléri a kitűzött célt, mivel a meggyőzőképessége kiváló. A szokásosnál több munkája lesz a hónap második felében, nehezen fog hozzá, de most is hozza a maximális teljesítményt, ami elégedettséggel tölti el. Megérzései kiválóan működnek, szinte kitalálja mások gondolatát, a döntéseinél hallgasson rájuk. Ha állást akar változtatni, most olyat talál, ami megfelel az elvárásainak. Az anyagi helyzete jól alakul, több a bevétele, mint a kiadása.

  Szerelmi élet változatos, kalandos, előfordulhat, hogy munkahelyi szerelembe keveredik, ez azonban nem lenne szerencsés, mivel ha kitudódik, komoly következménnyel jár. Házasságban harmónia uralkodik ugyan, de párja rokona azzal okoz feszültséget, hogy kérés nélkül beleavatkozik az életükbe, mondja meg neki, hogy saját maguk szeretnék megoldani a problémákat.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  Az elmúlt évben sok támogatóra talált, akik vállalták, hogy segítik a céljai megvalósításában. Ennek most veszi hasznát, amikor olyan projekteket kíván megvalósítani, amiből mások is profitálhatnak. Ez az év dinamikusan indult, úgy ahogy Ön szereti, a Mars bolygó ellátta megfelelő energiával, Önnek viszont az a feladata, hogy a célokat maradéktalanul megvalósítsa. Lelkesedésében arra is ügyeljen, hogy ne beszéljen a terveiről, nehogy a végén mások valósítsák meg az ötleteit. A hónap második felében konfliktusba keveredhet a munkatársaival, mivel képtelenek átvenni azt a tempót, amit Ön diktál, ez azért lenne fontos, mert csak így tudják tartani a határidőket. Az anyagi helyzete jól alakul, az üzleti tárgyalásai sikeresek lesznek, ami jelentős összeggel növeli a vagyonát.

  A február hónap mozgalmasan indul, mivel a Mars és a Vénusz kedvező fényszöggel hatnak a tüzes jegyekre, így az Ön szerelmi életére is hatnak. Találkozik valakivel, aki meghódítja Önt a rajongásával és a ragaszkodásával. Házasságban vagy párkapcsolatban jobb, ha most ellenáll a csábításnak, túl nagy a kockázat, nem érdemes egy futó kalandért elveszíteni a családját.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  A munkahelyén változások lesznek, de nem kell idegeskednie, ez az Ön számára szerencsét hoz, előléptetésre számíthat. A hónap második hetében csúcsformában lesz, a főnöke most fog rádöbbenni, hogy milyen kiváló munkaerő, használja ki ezt a helyzetet, most szinte bármit kérhet,  teljesíteni fogja. Ebben a hónapban értékes kapcsolatokat köthet, amelyeknek később nagy hasznát veheti. Ha tanulmányokat folytat vagy szakmai továbbképzésen vesz részt, nagyon sikeres lesz. A pénzügyi helyzete jól alakul, komoly összegű bevételekre számíthat. Ajándékozásból, ingatlan adás-vételből vagy örökségből is jelentősen gyarapíthatja a vagyonát.

  Szerelmi kapcsolatában engedje, hogy a párja szabadnak érezze magát, bízzon meg benne és ne féltékenykedjen, mert könnyen elveszítheti. Házasságban, párkapcsolatban különösen fontosnak tarja most a harmóniát, a családi békét, tegyen hát meg mindent azért, hogy ez maradéktalanul megvalósuljon. Teremtsen jó hangulatot, szervezzen olyan programokat, amelyeken a család minden tagja jól érzi magát. Amennyiben gyermekre vágynak, ebben az évben bővülhet a család létszáma.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  G.J. asztrológus

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA KEDVELI AZ IPAROS ÚJSÁGOT A FACEBOOK-ON!

   

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей