Ma 2015. március 01., vasárnap, Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.

 

2012. április havi horoszkóp

 

2013. ÁPRILIS HAVI HOROSZKÓPÉRT KATT IDE! >>>

 

Kos ( március 21. - április 20. )

Az áprilisi horoszkóp a szingli Kosnak azt ígéri, hogy olyan partnerrel találkozik, aki lángra gyújtja érzelmeit, és minden elképzelésének megfelel, sőt még az értékrendjük is hasonló. Társaságban, utazáskor, vagy  munka kapcsán ismerkednek meg. Az Uránusz a Napjegyében jár, így nyitottabb a kapcsolatokra. Lehet külföldi ez a partner, vagy külföldön dolgozó, esetleg külföldi cég hazai képviseleténél van érdekeltsége. Legyen türelme megvárni az érzelmek kibontakozását, ne kapkodja el a dolgot, ha hosszú távú kapcsolatra vágyik. Meglévő kapcsolatban a feszültségek enyhültek, de még kellene javítani a hangulaton, amin egy kellemes utazás sokat lendíthet. Lepje meg partnerét egy romantikus estével, vagy kirándulással, a közös élmények segíthetnek a harmónia helyreállításában.
A munkáját önfeláldozóan végzi, de úgy érzi nem értékelik. Legszívesebben új állás után nézne. Belefásult a mások helyett végzett munkába, új kihívásokra vágyik, ahol alkalma lenne szakmai felkészültségét megmutatni. Anyagi helyzetét váratlan kiadások terhelik, így a bankszámlájáról kell pénzt felvenni, hogy a kötelezettségeit teljesíteni tudja.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

Bika   ( április 21. - május 20. )

A szingli Bika energikus, végtelen jókedve átragad a környezetére is. Megnövekedett vonzereje csábítja a másik nemet, így hamarosan megtalálja azt, akit keresett. Ez a hónap meghozza az új szerelmet és alkalmas a lesz az érzelmek és a szenvedély elmélyítésére is. Legyen óvatos, mivel most rózsaszínben látja a világot, és hiszékenyebb az átlagnál, könnyen becsaphatják. Házasságban, párkapcsolatban a partnere feszültsége, talán a munka vagy más miatt, érzelmi viharokat okoz. Legyen rugalmasabb, alkalmazkodnia kell a változásokhoz, a körülményekhez. Néha úgy érzi, hogy eltávolodtak egymástól, de ez csak átmeneti érzés, mivel kapcsolatuk mély érzelmekre épült.
Jelenlegi munkahelyén nem érzi jól magát, csak az anyagi biztonsága miatt nem változtatott eddig, de most úgy érzi nem bírja tovább. Munkahelyén a hónap vége felé változások lesznek, komoly döntést kell meghoznia, hiszen a jövője múlik azon, hogy milyen irányba indul. Ha vállalkozni szeretne, jól gondolja át, hogy van-e elegendő pénze, amit befektethet, hogy álmát megvalósítsa. A tőkeszegény vállalkozás halálra van ítélve. Vállalkozói körben tájékozódjon, hogy minden információ birtokában tudjon dönteni.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu


 

Ikrek   ( május 21. - június 21. )

Azok az Ikrek akik egyedül élnek, ebben a hónapban sem találják meg az igazit. Kialakul ugyan párkapcsolata, de amikor jobban megismeri az illetőt rájön arra, hogy kevés dologban hasonló a véleményük, az érdeklődési körük is más, ezért nincs lehetőség a harmónia kialakítására. Érdemes az önismeret útjára lépni, hiszen ha ismeri önmagát, hamarabb találja meg azt a személyt, aki az elképzeléseinek megfelel. Házasságban, párkapcsolatban élők kisebb nagyobb nézeteltérésekre számíthatnak. Úgy érzi, párjától nem kapja meg azt a figyelmet, amit elvárna, több törődésre, kényeztetésre vágyik. A hónap második fele lesz alkalmas idő arra, hogy a vélt vagy valós sérelmeket egy beszélgetés során, megnyugtató módon tisztázzák.
Horoszkópja azt mutatja, hogy munkájában sikereket érhet el, ha jól bánik az energiáival.  A Merkúr április első hetében a hivatás házában tartózkodik, és elhárítja az akadályokat szakmai tervei elől. Munkahelyén kínos helyzetbe keveredhet április 12-16 között, nehéz lesz kimagyarázkodnia. Szavak helyett a kemény munka jelenti a kulcsot a  sikerhez. Anyagi helyzetét megrendítik a váratlan kiadások, mivel a bevételei nem növekedtek.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu


 

Rák  ( június 22. - július 22. )

A szingli Rák társasági élete megélénkül, keresi a párját, de sajnos márciusban nem találja meg.  Olyan személyt keres aki  minden elképzelésének megfelel, akinek hasonló az értékrendje. A meglévő párkapcsolatban élő Rák hangulatváltozásai, kötözködése feszültséget okoz családi életében. A félreértés, az önzés, és az hogy egyáltalán nem figyel a  másik igényeire, megkeserítheti az együttélést. A hónap közepén ahogy jött, úgy megy a rosszkedve, s a mélypont után jön a jókedv. Kompromisszumokat kell kötni, ha megakarja őrizni a családi békét.
Minden tudását és szakértelmét beveti, hogy minél sikeresebben tudja elvégezni a feladatát. Nagyon zavarja, hogy főnökeitől még dicsérő szót sem kap, így lelkesedése is kezd  alábbhagyni. A munkahelyi légkör feszült, változások várhatók, érdemes megvárnia az átszervezés végét, elképzelhető, hogy kedvező helyzetbe kerül. Ha mégsem, akkor úgy is dönthet, hogy  új területen  fogja kipróbálnia magát. Pénzügyi helyzete kedvezőtlenül alakul, esetleg váratlan kiadásai lesznek, ingatlannal kapcsolatban, vagy háztartási gépek javítása, cseréje miatt.

 

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

 

Oroszlán   (július 23. - augusztus 23. )

A szingli Oroszlán ebben a hónapban inkább flörtöljön, szórakozzon, most nem találja meg azt a személyt, akit elképzelt magának. Élvezze a társaságot, ápolja a kapcsolatait és ne legyen frusztrált, hogy még egyedül van. Meglévő kapcsolatban a múlt hibáinak felemlegetése okoz problémát, vitát, veszekedést generál, ami szakításhoz is vezethet.  Ha megakarja tartani párkapcsolatát lépjen túl a múlt sérelmein, és inkább a jövőt tervezgessék közösen. Előfordulhat az is, hogy úgy érzi nincs jövője a kapcsolatnak, akkor viszont próbálja meg békésen lezárni úgy, hogy legalább a régi szép emlékek megmaradjanak.
Munkájában nehézségeket hoz ez a hónap, olyan feladatot kap, amihez nem igazán ért, de nem akarja bevallani, ezért sok kínlódás árán tudja csak megcsinálni. Az átélt sok feszültség, fejfájást esetleg más egészségügyi problémát is okozhat. Mozgósítsa energiatartalékait és valósítsa meg elképzeléseit, ha kell  keressen új munkahelyet, vagy új beosztást, most sikerülni fog megtalálnia azt a területet, ahol sikeres lesz. A Jupiter és az Uránusz segíti az új ötleteket, kreativitását  vállalkozásban tudja igazán kibontakoztatni. Minden eszközt megragad, hogy életszínvonalát megőrizze, vagy megjavítsa, ez nehezen, de sikerülni fog - számíthat a horoszkópjában szereplő konstellációk támogatására!

 

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu


 

Szűz   ( augusztus 24. - szeptember 23. )

A Szűz jegyében született szingli áprilisban türelmetlenül keresi a szerelemi partnerét. Új partnerével legyen türelmes, ismerje meg, engedje, hogy az érzelmek kialakuljanak, ne akarja rögtön elkötelezni magát, mert később megbánhatja. A munkahelyi kapcsolatból kialakuló szerelem sok problémát okoz, és sajnos rövid ideig tart, ha lehet kerülje el ezt helyzetet. Házasságban, párkapcsolatban ha egy kicsit elhidegültek egymástól, annak fő oka a kommunikációs zavar. Tegye félre büszkeségét és kezdeményezzen, hogy visszatérjenek a régi érzelmek, hiszen tudja, hogy párja  még a legnehezebb helyzetekben is segítette Önt. Meglátja sikeresen tudnak egymásra hangolódni, főleg ha kritizáló hajlamát is visszafogja.
Főnökeivel nem túl jó a kapcsolata, mivel nem egy törtető típus nem tudja az érdekeit jól képviselni, ezért a még meglévő kevés munkakedve is elhagyja. A hónap második felében kaphat egy olyan feladatot, amit ha jó megold, további fontos megbízásra számíthat. Ha úgy érzi, hogy változtatni akar, régi ismerőseitől kérjen segítséget az új munkahely megtalálásához. Áprilisban váratlan kiadásai lehetnek, bevételei nem növekednek, ezért legyen körültekintő és csak a fontos dolgokra költsön.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

 

Mérleg  ( szeptember 24. - október 23. )

 

Áprilisban úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy megtalálja az ideális partnerét, akivel komoly kapcsolatot is kialakíthat. Társaságban, utazáskor vagy baráti körben ismerheti meg, de legyen óvatos, mert egy szélhámossal is találkozhat, aki elbűvöli kedves modorával, és szinte elvarázsolja. Előfordulhat, hogy amikor jobban megismeri, kiderül, hogy nem ő az, aki a lelki társa lehetne. Partnerkapcsolatában kisebb-nagyobb vitákra számíthat, a túl sok munka, fáradság okozza a legfőbb gondot, időnként szabaduljanak el otthonról legalább egy hétvégére, ahol csak egymással törődnek, pihennek és érzelmileg  is feltöltődnek.
Munkahelyén változások várhatók, ezek feszültséggel töltik el, a hónap végére rendeződnek a viszonyok, megmaradhat a jelenlegi pozíciójában, ismét képes lesz a feladataira koncentrálni. Kreativitása is előjön, sok ötlettel bombázza feletteseit, bár nem mindenben egyezik a véleményük. Elképzelhető, hogy egyik kollégája sok gondot okoz törtető magatartásával, ezáltal úgy érzi, hogy Önt háttérbe szorítja, ami elkedvetleníti. Bevételei a szokásos módon alakulnak, figyeljen a kötelezettségekre, határidőkre, mert ellenőrzése várható.

 

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

Skorpió  ( október 24. - november 22. )

Azok a Skorpiók akik egyedül élnek kevésbé hisznek a házasságban. A futó kalandok sok csalódást okoznak, várjon kedvezőbb időszakra, ha komoly kapcsolatra vágyik. Nehezen kötelezi el magát valaki mellett, de ha megtalálja, érezni fogja, hogy Ő a lelki társa. A házasságban sokat számít  kedvese elismerése, dicsérete, úgy érzi mostanában kevésbé figyel Önre, így nem kapja meg azt a szeretetet és törődést, amire vágyik. Ez elbizonytalanítja, és féltékenysége okozhat problémát, kegyetlen dolog, ha valaki nem bízik a másikban. Minden kapcsolat alapja a bizalom.  A mostani féltékenységét talán a sok csalódás vagy az önbizalomhiánya  okozza? Lehet, hogy családi gondok kötik le a párja energiáit, beszéljenek róla, ha segít a problémák megoldásában, visszatérhet a  harmónia a kapcsolatukba.
A munka területén a kreatív ötleteiből profitálhat. Egy lehetetlennek tűnő ötletet is megvalósíthat, mivel a Jupiter és a Neptunusz fényszöge segíti. Elképzelését főnöke komolyan veszi, és megbízza az ötlet megvalósításával. Minden lehetősége adott, hogy szakmai felkészültségével sikerre vigye a kivitelezést, ami a cégét is jelentős bevételhez juttatja. Anyagi helyzete változatlan.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

Nyilas   ( november 23. - december 21. )

A szingli Nyilas, kedves, udvarias, szellemes modorával mindenkit meghódít a társaságban.  Ennek ellenére ez a hónap nem hozza meg számára az ideális partnert. Nagyon szeretne egy boldog párkapcsolatot, de mindig a partnerétől várja, hogy boldoggá tegye, ezért Önnek is tennie kellene valamit. Talán a legfontosabb az lenne, ha megismerné önmagát, és megfogalmazná, hogy milyen társra vágyik, aki az elvárásainak megfelel. Párkapcsolatban, ha a felmerülő problémákat megbeszélik, akkor közösen megtalálják a megoldást. Vigyázzon, hogy a vita hevében ne legyen durva, mert  megbánthatja partnerét, amit később nagyon bánni fog. Otthonára a béke és a nyugalom a lesz a jellemző, ami segít lelkileg és fizikailag is feltöltődnie.
Üzleti kapcsolataiban szerencsés időszaka van, használja ki a lehetőségeket. Ez a hónap inkább az egyedül végzett munkában hoz kiemelkedő sikereket, aminek anyagi vonzata jelentősen növeli bankszámláját. Az Uránusz segíti a kreativitását, de türelmetlenné és kapkodóvá teszi. Ügyeljen arra, hogy a feladatait határidőre,és  körültekintően végezze el. Pénzügyeit megfontoltan kezelje, ha időnként tőzsdézik, ne vállaljon túl nagy kockázatot, hogy megtakarításai ne kerüljenek veszélybe.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu


 

Bak   ( december 22. - január 20. )

 

Társaságban remekül érzi magát a szingli Bak, most több partner közül válogathat. Bár nem találja meg köztük az „igazit”, sőt párhuzamos kapcsolata is kialakulhat, mivel nem tud választani. Élvezze hódolói bókjait, szórakozzon, de ne kössön kompromisszumot, várja meg amíg megtalálja azt a személyt, akivel lépes lesz boldog párkapcsolatban élni. Házasságban, párkapcsolatban kisebb viták, félreértések borzolják a kedélyeket. Családi problémák miatt kedvese kevesebbet foglalkozik Önnel, amit zokon vesz. Ez nem jelenti azt, hogy kevésbé szereti, legyen türelmes, a hónap vége felé helyreáll a harmónia  és újra élvezheti párja kényeztetését és szeretetét.
Áprilisban tele van új ötletekkel, megpróbálja főnökeit is meggyőzni arról, hogy érdemes megvalósítani őket, mivel a cégnek jelentős hasznot hozhatnak. Munkatársaira számíthat az ötletek kivitelezésénél, ami azért nagyon fontos, mivel a feladat elvégzéséhez szakértői csapatra  van szüksége. Felkészültségének és kreativitásának köszönhetően  nem fél az átszervezéstől, sőt azt várja, hogy mikor kerül jobb pozícióba. Anyagi helyzetében jelentős változás nem várható.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

 

Vízöntő   ( január 21. - február 20. )

A társaságból pozitív kisugárzásával kitűnik a szingli Vízöntő, bárkit meghódíthat, nehezen tudnak ellenállni neki. Baráti körben, vagy munkatársai között találkozik valakivel, akivel szívesen megismerkedne közelebbről is. Hallgasson a megérzéseire, és mivel kellő önismerettel rendelkezik, ki tudja választani a sok hódoló közül azt a személyt, aki megfelel az elképzeléseinek és akivel  komoly kapcsolata is kialakulhat. Házasságban viták, kisebb veszekedések okozhatnak gondot. Igyekezzen minél előbb a családi harmóniát helyreállítani.  
Nem érzi jól magát munkahelyén, főnöke örökös számonkérése zavarja, próbálja megérteni, csak a munkáját végzi. Munkatársaival sem felhőtlen a viszonya, egy közeli munkatársában csalódik, visszaélt a bizalmával. Feszültségét még az is fokozza, hogy a cég átszervezését tervezik, de ez az Ön pozícióját nem fogja érinteni. Olyan új feladatot kap a főnökétől aminek elvégzésénél nagy hasznát veszi a kreativitásának, most fontos, hogy eredményes legyen. Ha nincs munkája, most kedvező ajánlatot kap, fogadja el, véglegesítés után megkapja azt a pozíciót, amit ígértek. Ingatlan értékesítésre nem alkalmas ez a hónap, várjon vele. Áprilisban váratlan kiadásokra számíthat.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 

 

Halak ( február 21. - március 20. )

Társaságban remekül érzi magát, jól mulat, sok meghívásnak tesz eleget áprilisban. Romantikus, álmodozó, de pontosan tudja, hogy milyen partnert szeretne. Ha olyan partnerrel találkozik, aki felkelti az érdeklődését, az sem zavarja, ha foglalt az illető, mivel csak jól akarja érezni magát. Ez a tavaszi időszak alkalmas arra, hogy megtalálja azt a személyt, aki megfelel elképzeléseinek és elrabolja a szívét. Házassága kiegyensúlyozott, mégis kicsit elégedetlenkedik. Önbizalma erősödik és ez segíti a párkapcsolatát is. Ámor nyila eltalálhatja, kérdés, hogy számol el a lelkiismeretével?  
Munkahelyén türelmetlen, nehezen érti meg, hogy miért kell az új kollégáknak többször elmondani dolgokat, csak azt felejti el, hogy „nem minden” információt ad át, az okozza a problémát. Munkáját, szorgalmát értékelik, megbecsülik ez örömmel tölti el. Ha nincs munkája a hónap vége felé rokoni vagy baráti segítséggel talál. Anyagi helyzete változó, váratlan kiadásai lesznek. Ha ingatlanát értékesíteni akarja, most kedvező időszaka van, jó áron tudja eladni.

 

Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

 


 

 

 

 

 

 

 

Asztrológus, Horoszkóp készítés, Tanácsadás

 

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей