• eyelash growth serum
 • Ma 2017. október 22., vasárnap, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

  HAVI HOROSZKÓP - 2014. FEBRUÁR

   

  2014. februári horoszkópunk nemcsak azt árulja el, hogy mit jósolnak a csillagok a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az egyes asztrológiai jegyeknek a Vízöntő havára, hanem betekintést ad a zodiákus valamennyi jegyének 2014. éves horoszkópjába is.

   

  2014. márciusi horoszkóp >>>

  Tipp: Letölthető az MV Iparos Újság 2014. januári száma >>>

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  Ebben a hónapban munkával kapcsolatban jó döntéseket hozhat, melyek sikeres megvalósításokat eredményeznek a 2014-es év hátralévő részében. Hamarosan új területen is kipróbálhatja magát, igyekezzen érvényesíteni a képességeit. Nem ismernek lehetetlent a munkatársaival, minden feladatot határidőre elvégeznek, amiért megfelelő jutalomban részesülnek. Amennyiben nincs munkája, és csak helyettesítés vagy alkalmi munka adódik, vállalja el, mert ebben a hónapban nem fog mást találni. Anyagi helyzete a közelmúltbeli váratlan kiadások miatt megrendült, de szerencséjére a kölcsönadott pénzét váratlanul visszakapja.

  A Vízöntő természete kiszámíthatatlan, miközben társasági élete aktív és mozgalmas, addig a magánélete sivár, egyhangú. Nagyon fontos számára, hogy rendelkezhessen a saját idejével, még családon belül és a szerettei körében is, valamint az, hogy elvonulhasson egy csendes zugba, ha úgy tartja a kedve.  A belső ellentmondások miatt hol vidám és közlékeny, hol pedig visszahúzódó. A Vízöntő nehezen viseli a fegyelmet, a házasságot, a bezártságot, nem szeret semmihez sem kötődni. Házasságban a váratlan kiadások okoznak feszültséget, mivel felborítják a költségvetést.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  HALAK ( február 21 - március 20.)

  A 2014-es horoszkópja az egész esztendőre mozgalmas időszakot ígér a munkában és a magánéletében is, és ez már februárban teljes erejében megmutatkozik. Munkahelyén változások várhatók, próbáljon meg úgy helyezkedni, hogy megőrizze jelenlegi pozícióját, vagy igyekezzen jobb beosztásba kerülni. Nagyon figyelmesen végezze a munkáját, főleg ha pénzügyi területen dolgozik, mert egy tévedése nagyon sokba kerülhet. Ha nincs munkája, februárban sikerül olyan állandó munkát találni, amilyet mindig is szeretett volna. Kiváló időszak ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, akár eladni, akár venni akar. Az Uránusz hatására pénzügyi dolgokban a megérzéséire támaszkodhat, nem fog csalódni. Kedvez a hónap mindenfajta banki ügyletnek, sikerül olyan befektetési lehetőséget találnia, ami hosszú távon jól kamatozik.

  Mozgalmas a társasági élete, szórakozás és flört kíséri mindenütt, úgy érzi, mindent ki kell próbálnia, mielőtt elkötelezi magát valaki mellett. Házasságban, párkapcsolatban februárban a múlt kísérti: felbukkan egy régi partner, aki szeretné feléleszteni a múltat. Találkozásuk feltámasztotta a régi érzelmeit, de mérlegelnie kell, hogy egy kaland belefér-e a házasságba? Ez a kapcsolat felforgathatja az életét.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   


  KOS (március 21 - április 20.)

  Munkahelyi és társadalmi kapcsolatai is megújulnak ebben az évben, sok új benyomást szerez, és sikeresen kihasználja az esélyeit és a találékonyságát. Ha nem érzi jól magát a munkahelyén és változtatni szeretne, most ne tegye, mert a februári napok még nem alkalmasak rá. Áprilistól már jó esélyei lesznek arra, hogy kapcsolatai révén megtalálja az elvárásainak megfelelő helyet. Ha peres ügye van, érdemes peren kívül megegyeznie, mert nincs esélye arra, hogy megnyerje a pert. Anyagi helyzetét a lakással kapcsolatos váratlan kiadások megrendítik, ráadásul a kölcsönadott pénzét sem kapja vissza most, csak egy későbbi időpontban, ezért kénytelen lesz a tartalékaihoz nyúlni.

  A februárban kezdődő új szerelem csak lassan alakul ki, de miután jobban megismerik egymást, elmélyül a kapcsolat. Legyen türelmes, mert a Szaturnusz évében kötött élettársi kapcsolat vagy házasság tartós lesz. Házasságban, párkapcsolatban békében, nyugalomban, harmóniában élnek. Pénzügyi lehetősége adódik, hogy a lakásgondját megoldja. Békés családi életét csak a rokonsággal kapcsolatos problémák zavarják meg, egy betegségből adódó ápolás megoldása okozhat fejtörést.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  A Bika horoszkópja 2014-re komoly eredményeket jelez előre a munkájában, és fantasztikus munkabírásának köszönhetően jelentős bevételekre számíthat. Februárban és az év első felében általában a Jupiter hatására lehetősége lesz sok hasznos ötlettel és új üzleti lehetőséggel megismerkedni, aminek nagy hasznát veheti. Ebben az évben kiderül, mire képes az álma megvalósítása érdekében, igyekezzen kihasználni az élet által felkínált lehetőségeket, és vegye igénybe az ön által ismert fontos emberek segítségét. Szorgalom, kreativitás jellemzi, amit értékelnek is, de nagyon fontos, hogy tartózkodjon a véleménynyilvánítástól, a pletykálkodástól, mert kellemetlen helyzetbe kerülhet, sőt még az állásába is kerülhet. Anyagi helyzete javulóban, bár egyelőre még több a kiadása, mint a bevétele.

  Nincs jelentős változás a szingli Bika életében, szórakozik, flörtöl és hódít, nem kívánja elkötelezni magát, élvezni akarja az életet. Házasságban, párkapcsolatban nagyobb erőfeszítésre van szükség a harmónia megőrzéséért, próbálja meg visszafogni kritizáló kedvét, legtöbbször azt bántja meg a legjobban, akit szeret. Hajlamossá válhat a féltékenységre is, de tájékozódjon, mielőtt bármiben döntene.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  A Merkúr és Neptunusz közelsége nagyon érzékennyé teszi február első felében. Munkahelyén legyen óvatos a véleménynyilvánításokkal, ne bántson meg másokat, ne keveredjen pletykába, mert kellemetlen következményei lehetnek. Meg kell tanulnia kreatív módon viszonyulnia a munkához, és közben a felelősségről és a fegyelemről sem szabad megfeledkeznie. Ne hagyja, hogy hangulatai befolyásolják a munkája minőségét, minél jobban hajlamos a kompromisszumos megoldásokra, annál több sikerre számíthat. Februárban az anyagi helyzete labilis, több a kiadása, mint a bevétele, és az anyagiakkal kapcsolatban ezért félelmei vannak. Keresetének növelésében segítségére lehet vállalkozó szelleme, illetve az ehhez szükséges emberek megtalálása.

  Ha kapcsolatban él, úgy érzi, hogy párja nem a régi, elhidegültek egymástól, vagy talán oka van a féltékenységre? Mielőtt bármilyen döntést hozna, beszéljék meg a vélt vagy valós sérelmeket és kiderül, hogy nincs ok aggodalomra, csak elfáradt a kapcsolatuk.  A legjobb módja a szerelem felélesztésének egy romantikus Valentin-nap vagy egy kettesben eltöltött hétvége.

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  Az év első felében a Jupiter segítségére lesz új utak, új munkák kipróbálásában. Februártól júniusig a szorgalmas munka, utána pedig a jó pénzügyi érzék lesz az, ami biztosítja az anyagi jólétet és a szakmai sikert. Munkahelyén változások várhatók, és az új vezetőséggel új tervek érkezhetnek. Készüljön fel arra, hogy más területen kell kipróbálnia magát. Kapcsolataiban meg kell találnia az arany középutat. Ismeretségi köre bővül, februárban sokat utazik munkaügyben, aminek köszönhetően az év második felében jelentős előrelépésre számíthat. Pénzügyi helyzete jelentősen javul, mert február 15-e után nagyobb összegű bevételre számíthat. Ez lehet kintlévőségből befolyt összeg, de származhat banki kamatokból is.

  Februárban megtalálja az új szerelmét, aki elbűvöli szépségével és meghódítja vonzerejével. A közös érdeklődési kör, az együtt eltöltött idő segít abban, hogy jobban megismerjék egymást. Attól tart, hogy nem felel meg kedvese elvárásainak, pedig ettől nem kell félnie, csak arra van szükség, hogy őszintén megnyíljon. Házasságban, párkapcsolatban sok változásra van kilátás, van ahol a szerelem elmélyülését, gyermekvállalást, és van, ahol a kapcsolat végét sejteti 2014. februári horoszkópja.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  Munkahelyi konfliktusokkal kezdődött az év, ellenségei megszaporodtak, és mielőtt a főnökeit bírálná, gondoljon arra, hogy a karrierje, sőt a munkahelye is veszélybe kerülhet. A Mars bolygó az év első felében segít legyőzni a kimerültségét, hogy képes legyen kitartóan végezni a munkáját. Februárban amit elkezdett, azt minden körülmények között fejezze be, mert csak így érhet el jó eredményt. Anyagi helyzete jó, sőt, február végéig remek üzleteket köthet, ingatlan adás-vételből is jelentős bevételre számíthat. A hatóságokkal lehetnek problémái ebben a hónapban. Figyeljen a fizetési kötelezettségeire, tartsa be a határidőket és a közlekedési szabályokat, mert ha nem teszi, komoly bírságra számíthat.

  Az egyedül élő Oroszlán, aki eddig csak keresgélte a párját, most olyan partnert találhat, akivel átélheti a mindent elsöprő szerelmet. Házasságban, párkapcsolatban a rokonsággal kapcsolatos gondok, betegápolás és az ezzel járó kiadások jelentenek problémát. Párjával beszélje meg a helyzetet, hogy megértse a viselkedését, mert különben azt hiszi, hogy elhidegült tőle. Ha gyermekre vagy unokára vágynak, ebben az évben teljesülhet a kívánságuk.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  Az év eleje próbára teszi azzal, hogy sok lesz a munkahelyi feladata. A kezdeményezőkészség és az önbizalom elengedhetetlen ahhoz, hogy képességeit mások is elismerjék. A kollégáival félreértések zavarják meg a jó munkakapcsolatot. Munkatársait inkább dicsérje, mint kritizálja, ha erre képes, akkor több lesz a szövetségese, mint az ellensége. Ne kockáztassa meglévő munkahelyét, ez a hónap nem alkalmas a változtatásra. Amennyiben nincs munkája, akkor még az alkalmi munkát is vállalja el, mert ez hozza meg a későbbiekben a jó lehetőséget. Anyagi helyzete jelentősen javul, mivel több helyről is számíthat bevételre, de nagyon fontos, hogy tartalékoljon a következő hónapokra.

  A Plútó és a Neptunusz együttes hatásának köszönhetően, a szerelem és a magánéleti örömök új lehetőségeit fedezi fel. Örüljön az életnek, és ne féljen a változásoktól, csak így tapasztalhatja meg a romantika és a szerelem szépségét és a harmóniát a párkapcsolatában. Ha házasságban él, megkísérti a „szerelem”, nagyon nehéz lesz nemet mondani rá, de ne engedjen a vágyainak, mert túl nagy árat kell fizetnie ezért a kalandért. Ha mégis belemegy a viszonyba, akkor rövid időn belül rá fog döbbenni, hogy nagyon rossz döntést hozott.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  Az év első felében minden lehetőség adott a céljai eléréséhez A Mars bolygónak köszönhetően kellő energiával rendelkezik majd az ötletei kivitelezéséhez, amiben a munkatársai is segítik. Februárban legyen nyitott az új ismeretségekre, mert egy nagyon fontos személy tűnhet fel az életében, aki segítségére lesz a későbbiekben. Ebben az évben egyre többet gondol a saját vállalkozás indítására. Ha nincs munkája, februárban nem érdemes keresnie, mert csak olyat talál, ahol rosszul érzi magát és kihasználják, viszont baráti segítséggel külföldi munkavállalás sikerülhet. Februári horoszkópja jó anyagi helyzetet vetít előre, befektetései jelentős kamatokkal növelik a bankszámláját. Igaz, hogy több a bevétele, mint a kiadása, de ezt tekintse befektetésnek a családjába.

  Az egyedül élő Mérleg egy titkos kapcsolatba bonyolódik, ahol a partnere nem szabad. Kialakul egy se vele, se nélküle viszony, ami érzelmi viharokat okoz: hol boldog, hol boldogtalan. Többször gondol a szakításra, de képtelen rá. Ha úgy érzi, hogy elhidegültek egymástól a párjával, vagy rossz párkapcsolatban él, és nem lát reményt a viszony megjavítására, most elérkezett az idő arra, hogy visszanyerje a szabadságát.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A munkahelyén váratlan és elképesztő helyzetek alakulnak ki. Ha bármiben kérik a véleményét, akkor megfontoltan nyilatkozzon, mert kárt okozhat önmagának és másoknak is. Igyekezzen megszabadulni a felesleges feladatoktól, ne dolgozzon a kollégái helyett, így is túl sok van a vállán. A Plútó befolyása alatt a kapcsolatkialakítási képessége és a találékonysága válik a legfőbb adujává.

  Nagyobb terveit az év első felében könnyebben megvalósíthatja. Februárban és majd még a tavaszi hónapokban a Mars bolygó ingadozásra készteti: hol ösztönösen akar cselekedni, hol pedig nem bízik a saját képességeiben. Ne türelmetlenkedjen, hagyja, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Az anyagi helyzete változatlanul jó, több a bevétele, mint a kiadása, de ebben a hónapban is ajánlatos takarékoskodnia.

  Amennyiben még nem találta meg élete nagy szerelmét, most adott a lehetőség arra, hogy baráti társaságban megismerje. 2014 az életmódváltás éve a Skorpiónak, a most kialakuló kapcsolatok tartósnak bizonyulnak. Házasságban, párkapcsolatban harmonikus időszakot élnek meg, sok örömet okoz a gyermekek és unokák sikere.  A rokonság körében támogatásra szoruló beteg lehet, akinek ápolása a családnak nehézségeket okozhat.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  2014-ben sokkal inkább törekszik arra, hogy munkájával, teljesítményével elismerést szerezzen. Több vágya és reménye válik valóra a Szaturnusz évében mint az elmúlt években. Az eredmények már februárban megmutatkoznak a bankszámláján, ami könnyebbé teszi az életét. Nagyon fontos azonban, hogy felelősségteljesen, precízen végezze a munkáját, mert a legkisebb hiba is problémát okozhat, ami anyagi kárként jelentkezik. Tettrekészségének, kommunikációs képességének és a barátok segítségének köszönhetően munkahelyet változtathat. Vállalkozó szelleme jobb keresethez segíti hozzá. Anyagi helyzetét üzlet, ajándékozás, öröklés vagy ingatlanból származó bevétel útján tudja gyarapítani. Lakáscsere vagy felújítás van kilátásban, ami ugyan most megnövelheti a kiadásait, de később ez sokszorosan megtérül.

  Az egyedül élő Nyilas februárban rövid, de szenvedélyes viszonyba bonyolódik, nem is akar komoly kapcsolatot, inkább csak szórakozni, flörtölni van kedve, úgy érzi még nincs itt az ideje az elköteleződésnek. Párkapcsolati téren a horoszkópja elsősorban a pénzügyek miatt kialakult vitákat jelez, de a ki nem mondott sérelmek is elmérgesedtek, így már nem igazán lehet tudni, hogy valójában mi is az igazi probléma.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  A Bakok februári horoszkópjában hangsúlyt kapnak a munkahelyi változások, amelyekről egyelőre nem tudja, mennyire fogja érinteni a pozícióját. Ne féljen a kezdeményezéstől, és adja mások tudtára a tehetségét. Ez segítségére lesz úgy a munkában, mint a magánéletében. Az egyéni tervek megvalósításához ajánlott a közös munka és a szakmai továbbképzés. Februárban alkalma nyílik szakmai hozzáértésének az érvényesítésére, és egy igen jó ajánlatra is számíthat. A Szaturnusz nemcsak a 2014-es év uralkodó bolygója, hanem a Bak jegyének is, ezért az élet minden területén önnek lesznek a legjobb lehetőségei. Anyagi helyzete változatlan, azonban a váratlan kiadások miatt a tartalékaihoz kell nyúlnia.

  Ha még nem találta meg a párját, legyen nyitott az új ismeretségekre és a romantikára – társaságban találkozhat az új szerelmével, aki vonzerejével elbűvöli. Nagyon sok dologról hasonló a véleményük, az értékrendjük, úgy érzi megtalálta élete párját, akivel szeretné leélni az életét. Házasságban, párkapcsolatban elkerülhetetlenek lesznek a viták, de képes lesz elsimítani a dolgokat és megteremteni a harmóniát.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

   

   

   

   

   

   

  Asztrológus, Horoszkóp készítés, Tanácsadás

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей