• eyelash growth serum
 • Ma 2017. október 22., vasárnap, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

  2014. januári horoszkópHAVI HOROSZKÓP - 2014. JANUÁR

   

  2014. januári horoszkópunk elárulja, hogy mit jósolnak a csillagok a munka, a pénzügyek és a magánélet területén az egyes asztrológiai jegyeknek a Bak havára. Bár az előrejelzések januárra vonatkoznak, kicsit betekintést adunk a zodiákus valamennyi jegyének 2014. éves horoszkópjába is. Minden kedves olvasónknak boldog új évet kívánunk!

   

  2014. februári horoszkóp >>>

  2013. decemberi horoszkóp >>>

   

   

  BAK (december 22 - január 20.)

  2014-ben elszántságával, akaraterejével képes lesz minden tervét megvalósítani, még azokat is, amelyekről régen lemondott. Ez az év a Szaturnusz éve, a bolygó képes ellátni önt a megfelelő erővel és energiával a tervek kivitelezéséhez. Felélénkülnek az ambíciói, és ez arra ösztönzi, hogy rövid idő alatt érjen el sikereket, ami tovább erősíti az önbizalmát. Az idei év fontos feladata, hogy legyőzze a belső ellenállását és bizonytalanságát, amikor nehéz feladatokkal, kihívásokkal szembesül. Ha ez sikerül, hatalmasat léphet előre! Anyagi helyzete jó, több a bevétele, mint a kiadása. A hivatalos ügyeknél figyeljen a határidők betartására, mert késedelmes fizetés esetén megbüntethetik.

  A Plútó, a Neptunusz és az Uránusz hatására a szerelem és a magánéleti boldogság új lehetőségeivel ismerkedhet meg, ne féljen a változásoktól, általuk az érzelmi élete csak gyarapodik. Úgy érzi, most a sors a segítségére sietett, és olyan partnert sodort az útjába, aki nemcsak a szerelme, de a társa is. Házasságban, párkapcsolatban harmonikus, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, ami örömmel tölti el. Ha akadnak is viták, mindent megbeszélnek és helyreáll a családi béke.

  A BAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  VÍZÖNTŐ (január 21 - február 20.)

  2014. januári horoszkópja olyan változás kezdetét ígéri, ami megváltoztatja az eddigi életvitelét. A munkahelyi elbocsájtások személy szerint ugyan nem érintik, de a megváltozott körülményeket nem tudja elfogadni. Kerülje a konfliktust, ha állást kíván változtatni, várjon tavaszig, mert most nem alkalmas erre az idő, és nem talál megfelelőt. Ha sikerül diplomatikusan viselkednie, akkor nem lesz nagyobb kellemetlensége. Amennyiben külföldön kíván munkát vállalni, erre a 2014-es év, a Szaturnusz éve kiváló. Ebben az évben is kiszámíthatatlan lesz a bevétele. Az év első felében főként a saját munkájával tud pénzt keresni, az év második felében a közös projektekből és a csapatmunkából származó bevétel hozhat nagy hasznot.

  A szerelmi viszonyában zavaros helyzet alakul ki, de most ne hozzon fontos döntést, mert lehet, hogy később megbánja. Az év végi feszített tempó miatt még mindenki túlhajszolt, ezért érdemes nyugodtan átbeszélni a vélt vagy valós sérelmeket. Házasságban, párkapcsolatban figyeljen a partnerére, alkalmazkodjon hozzá jobban, mint máskor. Amennyiben társának teljesen más az értékrendje, most rádöbbenhet, hogy ezáltal egészítik ki egymást, és együtt alkotnak egy tökéletes egészet.

  A VÍZÖNTŐ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  HALAK ( február 21 - március 20.)

  A munkahelyén igyekezzen jól kijönni a főnökeivel, munkatársaival, még akkor is, ha már azon gondolkozik, hogy máshol szeretne dolgozni. 2014-ben csak akkor lesz sikeres, ha képes lesz alkalmazkodni a személyekhez és a körülményekhez. Érdemes körülnéznie az álláspiacon, mert jó lehetőségeket találhat. Ha nincs munkája, a Szaturnusz évében találni fog, már a próbaidő lejárta előtt közlik, hogy továbbra is számítanak a munkájára és véglegesítik. Az anyagi helyzetére nem lehet panasz, ebben a hónapban még váratlan bevételekre is számíthat. 2014-ben ingatlanból származó bevétele is lehet.

  Ebben az évben megtapasztalja a szerelem első látásra élményét, amiről eddig csak hallott, az a kérdés, hogyan fogadja? Az is előfordulhat, hogy a sors teremt olyan lehetőséget, hogy egy régi barátból lesz szerelmi partner. A párkapcsolatában sokat segít a telepatikus képessége, átsegíti a nehezebb időszakokon, képes lesz átérezni a másik problémáját. Házasságban, párkapcsolatban mindketten sokat tesznek azért, hogy harmonikus legyen a családi életük. A család bővülése várható gyermek vagy unoka születése által.

  A HALAK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!


  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   


  KOS (március 21 - április 20.)

  A 2014-es évben kimagasló lesz az energiaszintje, képes lesz minden tervét valóra váltani, főleg akkor, ha következetesen és kitartóan tör a célja felé. A sors ebben az évben jó lehetőséget sodor az útjába, hogy új vállalkozásba kezdjen, ahol olyan munkát végezhet, amit szeret, és a sikerek által kiteljesedhet. Ebben az évben ne vegyen fel hitelt, mert csak nagyon nehezen tudja visszafizetni. Anyagi helyzete jó, rendkívül ötletes a pénzszerzésben, váratlan bevételekre is számíthat. Figyeljen a fizetési kötelezettségeire, mert a késedelmes teljesítésért komoly büntetés kaphat.

  Januárban a Vénusz segít megtalálni azt a személyt, aki a legjobban megfelel az elvárásainak. Az új szerelem boldogsággá teszi, úgy érzi, megtalálta a megfelelő partnerét a családalapításhoz. Házasságban, párkapcsolatban kritikus a helyzet, mert a partnere lelki változáson megy keresztül, aminek hatására kapcsolatukban olyan hibákat vesz észre, amire korábban nem figyelt. Megbeszélik ugyan a problémákat, de azok újra ismétlődnek, ha erőt tud venni magán és képes lesz nagy türelemmel kezelni ezt a helyzetet, akkor sikerül megmenteni a kapcsolatukat.

  A KOS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  BIKA (április 21 - május 20.)

  A 2014-es esztendőben élvezi a munkahelyén a főnökei bizalmát, megbecsülését, elismerik a szorgalmát, megbízhatóságát, és ezt az anyagiak terén is kifejezésre juttatják. Ebben az évben kiderül, mire képes az álmai megvalósítása érdekében. Aki bátran nekivág az új feladatoknak, az sikerre számíthat, de a bukás lehetőségére is. Figyeljen a munkájában a részletekre, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Ha nincs munkája, most csak alkalmi munkát fog találni. Amennyiben új munkahelyet keres, keresgéljen az álláspiacon, de csak a tavaszi időszakban váltson. Az anyagi helyzete kiegyensúlyozott, de ajánlatos takarékoskodnia.

  Az egyedül élő Bika számára a január új szerelmet hozhat, de ez csak rövid távú kapcsolat lesz. Házasságban, párkapcsolatban a kommunikáció hiánya okoz gondokat. A Szaturnusz arra készteti, gondolja végig, kire is van szüksége társként, ha úgy érzi, hogy a jelenlegire, akkor mindent tegyen meg a kapcsolat megmentéséért. Ha úgy érzi, másra van szüksége, akkor egy őszinte beszélgetésben kell vállalnia a döntését. A család bővülése várható házasság, gyermek vagy unoka által.

  A BIKA csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  IKREK (május 21 - június 21.)

  Januárban kénytelen lesz erején felül dolgozni, nem számíthat arra, hogy a problémák maguktól megszűnnek. Ajánlatos a főnökeivel a jó kapcsolat ápolása, mert az előbbre jutásában segítségére lehetnek. Kreativitásával növelheti a munkája hatékonyságát, de ügyelnie kell a kivitelezésnél a részletek kidolgozására, ez a siker záloga. Találékonyságának köszönhetően a nehéz helyzetekből is képes győztesként kikerülni. Amennyiben állást kíván változtatni, fontos, hogy alaposan tájékozódjon minden feltételről az új munkával kapcsolatban, mielőtt véglegesen döntene, nehogy csalódás érje. Ha nincs munkája, baráti segítséggel talál, igaz, csak ideiglenes megbízást, de vállalja el, mert jövedelmező lesz. Az év első felében takarékoskodnia kell, mert olyan kiadásokra kényszerül lakással vagy ingatlannal kapcsolatban, ami felboríthatja az évi költségvetését.

  Az új szerelmét a munkahelyén találja meg, teljesen elbűvöli, az érzelmek kölcsönösek, de a párja már elkötelezte magát, ezért titkolni kell a kapcsolatukat. Házasságban, párkapcsolatban viták, konfliktusok alakulnak ki, mielőtt végleges döntést hozna, próbálja meg tisztázni a sérelmeket, hátha megmenthető a kapcsolat.

  Az IKREK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  RÁK (június 22 - július 22.)

  2014-ben a munkahelyén a Szaturnusz évében olyan változások lesznek, ami elgondolkoztatja, hogy érdemes lenne új állás után nézni. Ha most kíván új munkahelyet keresni, a sors segít megtalálni a megfelelőt, ahol olyan munkája lesz, amiben sikeres lehet, jól érzi magát, és az anyagi feltételek is megfelelőek. Kedvező a hónap üzleti tárgyalásokra, esetleg társulásokra, vagy új cég létrehozására. Nagyon fontos azonban az előkészítés, az alapozás, mert csak stabil alapokra lehet maradandót alkotni. Pénzügyei jól alakulnak ebben az évben, mindig több lesz a bevétele, mint a kiadása, ami nagyon megnyugtató az ön számára.

  A szerelmi kapcsolata elmélyül, úgy érzi, megtalálta azt a személyt, aki mellett szeretné leélni az életét, és képes elköteleződni is.  Felismeri, hogy milyen sok témában azonos a véleményük, az értékrendjük, mindez kiegészíti és meg is erősíti az érzelmi alapokat. Házasságban, úgy érzi, hogy ön sokkal több szeretet ad, mint amennyit kap. Nem tudja, mitől hűltek ki az érzelmek, de szeretné visszakapni szerető párját, ezért meglepetésként kettesben eltöltendő utazást szervez.

  A RÁK csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  OROSZLÁN (július 23 - augusztus 23.)

  Munkahelyén hangsúlyossá válik a kommunikáció, különösen akkor, ha vezető beosztásban dolgozik, ügyelnie kell arra, hogy a feladatok kiadásánál pontosan fogalmazzon, mert a félreértés problémát okozhat a munkavégzésben. Januárban munkahelyi intrikák is borzolják az idegeit, próbáljon meg nem törődni velük, de ha úgy érzi, hogy kellemetlenül érintik, védje meg magát. Pénzügyi helyzete jól alakul, váratlan bevételek, és a megtakarítás kamatai is növelik a bankbetétjét. A Szaturnusz évében lehetősége lesz luxus körülmények között kipihenni az elmúlt év fáradalmait.

  Az az Oroszlán szülött, aki eddig csak álmodozott az igaz szerelemről, 2014-ben megismeri azt a személyt, akire oly régóta vágyott, és akivel képes lesz a legmélyebb vonzalmat is átélni. Azt mutatja a horoszkóp, ha 2014 januárjában tervezi az esküvő időpontját, vagy most lesz a nevezetes nap, akkor szerencsés és boldog házasság várható. Házasságban, párkapcsolatban változások lesznek, más irányban folyik tovább az életük, de ez nem elválást jelent, hanem csak erősíti az összetartozásukat. Ha régóta vágyakozott gyermekre vagy unokára, a sors teljesíti a kérését, és ebben az évben bővül a család.

  Az OROSZLÁN csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  SZŰZ (augusztus 24 - szeptember 23.)

  A 2014-es esztendő a munkában kimagasló eredményeket hoz, ami jelentősen segíti a karrierjében. Kiváló ötleteit a főnökei örömmel fogadják, és számítanak a munkájára. Lelkesedése, ambíciója sokkal nagyobb, mint bármikor, amire szüksége is van az ötletek megvalósításához. Megkeresik egy kedvező álláslehetőséggel, de jól gondolja meg, hogy elfogadja-e, mert ez csak rövid távon lenne kedvező, alaposan tájékozódjon a döntése előtt. Ha nincs munkája, januárban nem, de február elején baráti segítséggel találhat. Ebben az évben meg kell tanulnia egyensúlyba hozni a költségvetését. Pénzügyi sikerekre csak akkor számíthat, ha nem torpan meg az akadályok előtt. Anyagi helyzetében ebben a hónapban jelentős bevételre nem számíthat.

  Szerelmi életében változás várható, a felmerülő feszültségek miatti viták elkeserítik, vagy sikerül megbeszélni a sérelmeiket és tovább lépni, vagy véglegesen megszakadhat a kapcsolat, ha úgy érzi, nincs értelme folytatni. Házasságban, párkapcsolatban a harmóniát az anyagi viták zavarhatják meg, de ezt képesek megoldani. A gyermeknevelésben a túlzott elvárásai okozhatnak problémákat.

  A SZŰZ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  MÉRLEG (szeptember 24 - október 23.)

  A 2014-es esztendő a kiegyensúlyozottság éve lesz a Mérleg számára, minden területen igyekezni fog optimális körülményeket kialakítani. Munkahelyén is maximálisan helytáll, jó a kapcsolata a főnökeivel és a munkatársaival is. Nem tervezi, hogy állást változtasson, de egy olyan állásajánlatot kap, amire képtelen lesz nemet mondani, hiszen álmai munkáját ajánlják fel. Az év első felében minden lehetőség adott, hogy a céljait elérje, és az álmait megvalósítsa az új területen. Ebben az évben hagyatkozzon nyugodtan a megérzésére, segítségére lesz a munkájában, vagy egy fontos feladat elvégzésében. Januárban legyen nyitott az új kapcsolatokra.

  Az egyedül élő Mérleg belebonyolódhat egy olyan szerelmi kapcsolatba, ahol a partnere már nem szabad. Egy érzelmi hullámvasútra kerül, néha úgy érzi, nem tud nélküle élni, néha pedig úgy, hogy nincs jövője ennek a kapcsolatnak. Ennek ellenére képtelen szakítani, ha képes türelemmel várni, eléri a célját és boldog lesz. Házasságban, párkapcsolatban a Szaturnusz évében változások várhatók, vagy megerősödnek a családi kötelékek, vagy véglegesen megszakadnak. Ha úgy érzi, hogy minden érzelem eltűnt már a kapcsolatukból, akkor a válást is meg kell fontolni.

  A MÉRLEG csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  SKORPIÓ (október 24 - november 22.)

  A 2014-es horoszkópja változást jelez a munka területén, a hivatásában. Átszervezés következtében esetleg más beosztásba kerülhet, de mindenképpen számítanak majd a munkájára. Amennyiben elégedetlen a jelenlegi helyzetével, munkájával, és változtatni szeretne, ebben az évben a sors lehetőséget ad arra, hogy új munkahelyet találjon, ahol magasabb beosztásba kerülhet, és a vágyai teljesülnek. Új kapcsolatok kialakítására lesz lehetősége, olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik segítik a szakmai fejlődésében, és a karrierjében. Januárban több lesz a kiadása, mint a bevétele, ezért a pénzügyi egyenlege változik, de ez nem okoz komoly problémát, mivel van megtakarítása. 2014-ben főleg külföldi utazásai alkalmával kössön teljes körű biztosítást, mert váratlan helyzetekbe kerülhet, amikor szüksége lehet rá.

  A Plútó befolyása alatt a kapcsolatkialakítási képessége és találékonysága kimagasló, bárkit képes meghódítani. Szerelmi kapcsolatában az okoz problémát, hogy úgy érzi, több érzelmet ad, mint amit kap, és ez zavarja önt. Ne türelmetlenkedjen, hagyja, hogy a dolgok maguktól kialakuljanak. Házasságban, párkapcsolatban – ha minden vitás kérdést megbeszélnek – helyreáll a családi béke.

  A SKORPIÓ csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  NYILAS (november 23 - december 21.)

  A 2014-es évben több reménye és vágya valóra válik. Már januári horoszkópja is azt jelzi, hogy munkájában, hivatásában sikerül kimagasló eredményt elérnie, ami anyagi előnyökkel is jár. Ha munkát keres, ebben az évben külföldön találhat megfelelőt, vagy külföldi cég képviseleténél, illetve akár vállalkozóként is dolgozhat. Bármibe kezd a Szaturnusz évében, most meglesz hozzá a kitartása is, hogy komoly sikereket érjen el, főleg az év második felében. Ez a hónap a tervezés, a célok meghatározásának az ideje. Anyagi helyzete változékony, januárban több lesz a kiadása, mint a bevétele, ezért át kell dolgoznia a családi költségvetést. Kreatív tevékenységéből is lesz bevétele, de ez nem lesz elegendő a kiadásaira.

  Új szerelmi kapcsolat kialakítására kedvező ez a hónap, járjon sokat társaságba, ott megtalálhatja a megfelelő partnerét. Házasságban, párkapcsolatban feszült időszak alakul ki a pénzügyek, a vállalkozással kapcsolatos problémák miatt, de közös erővel megtalálják a legjobb megoldásokat. A gyermekneveléssel kapcsolatban is nézeteltérésékre számíthat a túlzott engedékenysége miatt. A család bővülése várható esküvő, gyermek vagy unoka születése által.

  A NYILAS csillagjegy általános jellemzéséhez kattintson ide!

   

  G.J. asztrológus

   

  FRISS HÍREINKRŐL AZONNAL ÉRTESÜLHET, HA CSATLAKOZIK A FACEBOOK-ON AZ IPAROS ÚJSÁG - AKTUÁLIS CSOPORTHOZ!

   

  Egyéni horoszkóp és asztrológiai tanácsadás: www.asztrologusom.hu

   

   

   

   

   

   

  Asztrológus, Horoszkóp készítés, Tanácsadás

   

 • написание пресс-релиза
 • статьи для сайта
 • написание статей
 • новости для сайта
 • написание коммерческого предложения
 • продающий текст
 • копирайтинг
 • копирайтер
 • копирайтеры
 • SEO копирайтинг
 • рерайтинг
 • рекламные кампании в интернете
 • обслуживание сайта
 • биржи статей