Oldal kiválasztása

A Lenovo valószínűleg leginkább személyi számítógépeiről ismert, de a vállalat elektromos termékek széles skáláját gyártja. Ide tartoznak az üzleti projektorok is, például az új Lenovo Thinkplus AIR H6, amely natív 1080p Full HD felbontással és 700 ANSI Lumen fényerejével büszkélkedhet, maximális kontrasztja 1000:1, így világos és tiszta eredményeket biztosít.

A Thinkplus AIR H6-ot a (bevallottan mára már eléggé elavult) Android 9 operációs rendszer hajtja, és automatikus élességállítással és négypontos trapézkorrekcióval van felszerelve, ami azt jelenti, hogy nem kell túlzottan vigyázni a kivetítő elhelyezésekor. négyzet alakú képet nyújt a legtöbb szögből.

A motorháztető alatt egy Amlogic T972 processzor és egy ARM MALI-G31 MP2 GPU – amely támogatja a HDR10 és HLG videót – táplálja a készüléket. 2 GB RAM és 16 GB belső tárhely is van benne.

Csendes hűtőrendszer

A projektor hátulján két USB-port, egy 3,5 mm-es audio-csatlakozó, egy AV-csatlakozó, egy HDMI videobemeneti csatlakozó és egy 10/100-as Ethernet-port található. Támogatja a Bluetooth 5.2-t és az Airdrop-ot az Apple eszközökön is. Még egy beépített mesterséges intelligens hangrendszerrel is rendelkezik.

A csendes szellőzőrendszer kellemesen és csendesen tartja a Thinkplus AIR H6 kivetítőt, biztosítva, hogy a zúgó ventilátorok ne zavarják meg a megtekintési élményt. Van egy gyenge kék fényű mód is a gyermekeknek szánt tartalmak lejátszásához.

A Lenovo Thinkplus AIR H6 projektor megvásárolható itt AliExpress ára 349,99 dollár, ami 30%-kal olcsóbb, mint a normál 498,57 dolláros ára.

Olvass tovább