Oldal kiválasztása

Találja meg az online pénzkeresés legális módjait

Manapság számos legális módja van az online pénzkeresésnek. De sok átverés és kevés értéket nyújtó ötlet is létezik. Hogyan lehet tehát megkülönböztetni azokat a lehetőségeket, amelyek a legjobbak az online vállalkozók számára? Tekintse meg ezt a bejegyzést a Work at Home Woman blogon Chonce Maddox ötletéért.

Keressen távmunkát kutatóként

A kutatás az egyik legfontosabb, távolról is könnyen elvégezhető munka. Ha ez a fajta munka érdekesnek tűnik Önnek, itt az ideje, hogy többet megtudjon arról, mit is jelent, és hogyan találhat munkát. Ezt a bejegyzést Cori Ramos, a Remote Working Mom Life munkatársa készítette, amely magába foglal egy teljes útmutatót.

Tanulja meg a bevezetés bevált gyakorlatait a Digital Nomad vezérigazgatójától

Ha csapatot szeretne bővíteni a távoli kisvállalkozása számára, alaposan meg kell fontolnia az új alkalmazottak felvételének és betanításának folyamatát. Szerencsére már vannak sikeres vezetők, akik hasznos stratégiákat találtak. Ebben a Process Street bejegyzésben és podcastban Oliver Peterson átmegy a bevált gyakorlatokon egy sikeres digitális nomád vezérigazgatótól.

Indítsa el saját podcastját a semmiből

A podcasting újabb lehetőséget kínálhat egy sikeres vállalkozás működtetésére bárhonnan. De ehhez több lépésre van szükség az induláshoz. Dan Swords részletezi a folyamatot kezdőknek itt. És a BizSugar tagjai kommentálják ezt a posztot.

Navigáljon az Instagram Evolving Landscape oldalán

Nem számít, milyen típusú online vállalkozást tervez működtetni, az Instagram értékes marketingeszköz lehet. De folyamatosan fejlődik. Tehát lépést kell tartania az összes funkcióval és képességgel. Olvassa el ezt a bejegyzést Ella Gunnell-től a Strella Social Media blogon a témával kapcsolatos további információkért.

Kisvállalkozási ajánlatok

Excel a Nemzetközi Digitális Marketingen

A digitális eszközök nemcsak azt teszik lehetővé, hogy bárhonnan irányítsa vállalkozását; segíthetnek elérni az embereket a világ minden tájáról. De előfordulhat, hogy módosítania kell marketingstratégiáját, hogy vonzóvá tegye a nemzetközi közönséget. Ebben a Noobpreneur bejegyzésben Ivan Widjaya megosztja a tippeket a nemzetközi digitális marketing elsajátításához.

Légy látható az Amazonon

Az Amazon az egyik legnépszerűbb platform az online értékesítéshez. És az emberek a világ minden tájáról használhatják a piac népszerű szolgáltatásait. De hogyan viheti a termékeit több ember elé? Olvassa el ezt a útmutatót Mahipal Nehra-tól a Decipher Zone bejegyzésében.

Keresse meg a legjobb e-mail hírlevél-eszközöket

Az e-mail marketing továbbra is az egyik legjobb módja az ügyfelek online elérésének. És számos eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek a közönséggel való kapcsolattartásban. Tekintse meg a legnépszerűbb e-mail hírlevél-eszközöket ebben a Startup Bonsai bejegyzésben Matt Morantól. Ezután látogasson el a BizSugar közösségbe a tagok hozzászólásaiért.

Használja ezeket a SEO hackeket, hogy több leadet generáljon

A SEO nagyobb forgalmat hozhat a webhelyére. De arra is használható, hogy valódi leadeket generáljon vállalkozása számára. Előfordulhat azonban, hogy egy kicsit módosítania kell a stratégiáján. Ebben az mvpGrow bejegyzésben Eyal Katz belemerül a SEO lead generálásának koncepciójába kisvállalkozások számára.

Tudjon meg mindent a közösségi média befolyásolóiról

A közösségi médián keresztüli vállalkozásépítés nagyszerű módja lehet az otthoni munkavégzésnek. A közösségi média influencerek hatékony marketing módszereket is biztosítanak a vállalkozások számára, amelyeket távolról is lehet kezelni. Tudjon meg többet a koncepcióról Lyn Wildwood-tól a Blogging Wizard bejegyzésében. Ezután nézze meg a BizSugar közösséget a tagok többi kommentárjáért.

Kép: Envato Elements


Olvasson tovább