Az új vivo V29 egy csúcskategóriás középkategóriás eszköz, amely erős teljesítménnyel és tartóssággal büszkélkedhet. Odaadjuk.

A vivo V29 64 megapixeles fő kamerája van optikai képstabilizátorral A zászlóshajók szintje hazugságok. A nagy felbontásnak és a stabil kézállásnak köszönhetően kínál kiváló fotó és videó felvételek szinte minden fényviszonyok között. A fő kameraérzékelőt egy 2 megapixeles bokeh és egy 2 megapixeles szuper makró kamera támogatja, amelyek hozzájárulnak az általános képminőséghez, és okos képutófeldolgozással és olyan funkciókkal támogatják a kreativitást, mint az éjszakai portré, bokeh szalagos portré, multi. -stílusú portré, vaku portré vagy dupla expozíció.

Magával ragadó, szembarát kijelző

A V29-ben van ilyen 120 Hz-es AMOLED képernyő 300 Hz-es érintési mintavételezési frekvenciával, amely egyenletes és érzékeny érintési bevitelt biztosít, míg a 2160 Hz-es impulzusszélesség-modulációval ellátott szemvédő funkció csökkenti a szem megerőltetését és kifáradását hosszabb használat során. A csúcsfényerő 1300 nit, a felbontás FullHD+, és a kijelző is széles DCI-P3 színtérrel rendelkezik.

© vivo

Tökéletes társ a mindennapokban

A Qualcomm Snapdragon 778G és memóriaerősítő (8 GB RAM + 8 GB kiterjesztett RAM) biztosítják az erős teljesítményt, 5G kapcsolat valamint rengeteg tárhely. Az eSIM technológia támogatásának köszönhetően az okostelefon egyszerűen és kényelmesen használható utazás közben is anélkül, hogy fizikailag SIM-kártyát kellene cserélni.

Annak érdekében, hogy a felhasználók a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsák, a V29 normál használat esetén IP68-as besorolással rendelkezik por és víz védett. Továbbá lehetővé teszi 80 wattos FlashChargea 4600 mAh-s akkumulátor (TYPE) villámgyors feltöltéséhez. Mindössze 18 perc alattA készülék egy százaléktól 50 százalékig töltődik, és hosszú üzemidőt és élettartamot ígér. A szembarát 1,5K AMOLED kijelző 120 Hz-el kínálja Mozi minőségű látványélmények.

Az új okostelefon 2 színváltozatban érhető el: Peak Blue és Nemes Fekete.

© vivo