Oldal kiválasztása

Stratégiai Marketing West 2024: A Marketing Vezetői Találkozója

A Strategic Marketing West 2024 a világ vezető marketing szakembereit hozza össze, hogy bemutassák a legújabb trendeket és technológiákat a szektorban. A GenAI folyamatos forradalma, melynek segítségével a korábban elérhetetlen fogyasztók is bevonhatók, kiemelkedő téma lesz az eseményen.

Az új technológiák, mint például a GenAI kiaknázása, forradalmasítják a marketinget és a fogyasztókhoz való kommunikációt. Az mesterséges intelligencia erejének kihasználásával a vállalkozások testreszabhatják tartalmukat, előre jelezhetik a trendeket, és automatizálhatják feladataikat, így hatékonyabbá és célzottabbá téve kampányaikat.

A GenAI által biztosított mélyreható fogyasztói betekintés lehetővé teszi az egyéni igényekre szabott stratégiák kialakítását, amelyek hatékonyan célozzák meg a kívánt közönséget. Ez a technológia nemcsak növeli az elkötelezettséget és a konverziós arányt, hanem egyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a marketing erőfeszítéseket is, így költséghatékonyabbá válnak a mai gyorsan változó digitális környezetben.

Kattintson a piros gombra és regisztráljon, hogy részt vegyen a 2024. május 8–9-én megrendezésre kerülő Strategic Marketing West 2024 rendezvényen!

Regisztrálj most

 Kiemelt események, versenyek és díjak

Miami Small Business Expo 2024Miami Small Business Expo 2024
2024. március 14., Miami, Florida

A Miami Kisvállalkozások Kiállítása: A Kisvállalkozók Legnagyobb Üzleti Hálózatépítő és Oktatási Rendezvénye

A Small Business Expo Miami az egyik legnagyobb üzleti hálózatépítő és oktatási esemény a kisvállalkozások tulajdonosai és vállalkozói számára. Csatlakozzon más Miami-i üzleti vállalkozókhoz, és tanulja meg, hogyan növelheti bevételét és fejlesztheti vállalkozását.


Kisvállalkozási ajánlatokReuters Events: Strategic Marketing West 2024Reuters Events: Strategic Marketing West 2024
2024. május 8., Universal City, Kalifornia

A 16 éves múltra visszatekintő Reuters Events: Strategic Marketing West 2024 több mint 250 magas rangú marketingvezetőt hoz össze annak érdekében, hogy elsajátítsák az adatvezérelt kreativitást. Céljuk hatékonyan kezelni az adatokat annak érdekében, hogy kihasználják a vásárlói betekintést, fejlesszék a kultúrát a fogyasztói trendekkel párhuzamosan, és a legteljesebb mértékben kiaknázzák az élvonalbeli technológia nyújtotta lehetőségeket.


További események

További események

A kisvállalkozási eseményekről, versenyekről és díjakról szóló heti listát a Small Business Trends közösségi szolgáltatásként biztosítja.

Megtekintheti az események, versenyek és díjak teljes listáját, vagy közzéteheti saját eseményeit a kisvállalkozási eseménynaptárban.

Kép: Depositphotos

 

Olvasson tovább