Oldal kiválasztása

Az Amazon Web Services (AWS) novemberben bejelentette, hogy átszervezi 60 000 fős értékesítési csapatát.

Frissített jelentés érkezik Az információ amely az AWS értékesítési alelnökének, Matt Garmannak az átdolgozásra vonatkozó terveit, valamint az ügyet ismerő embereket és egy belső dokumentumot idéz.

A jelentés szerint a Garman azt tervezi, hogy összevonja azokat a csapatokat, amelyek egymásnak ellentmondó értékesítési stratégiákat dolgoztak ki, hogy racionalizálják az üzleti megközelítést.

Az AWS az értékesítési személyzet struktúrájának megváltoztatását tervezi

A Garman szándéka, hogy újraértékelje, hogyan osztja be az AWS munkatársait, hogy segítsenek az ügyfeleknek az ügyfelek által nyújtott szolgáltatással kapcsolatos egyre növekvő panaszok közepette.

Bár az Amazon felhőalapú üzletága továbbra is növekszik, a részleg bevételének növekedése az elmúlt negyedévben nem volt messze a Google-énak a felétől, míg a Microsoft növekedése több mint kétszerese volt az Amazonénak, ami azt jelzi, hogy riválisainak jobb negyedéve volt, és utal arra, hogy folytathatják. gyorsabb ütemben növekedni a következő negyedévekben.

Mivel azonban minden vállalat másként közli adatait, a hasonlók összehasonlítása nem olyan egyszerű. Továbbá, az AWS növekedését meghatározó pénzbeli érték nem jól illusztrálható a viszonylag kisebb százalékban, ahogy az AWS szóvivője megerősíti a TechRadar Pro-t egy e-mailben:

„Az AWS továbbra is jelentős vezető szerepet tölt be a felhő infrastruktúrájában az ügyfelek, a bevételek, a biztonság, a működési teljesítmény és a partnerek ökoszisztémája terén – és úgy gondoljuk, hogy az AWS a felhőszolgáltatók közül a legnagyobb abszolút bevételnövekedést érte el a múlt negyedévben, 919 millió dollárral. A növekedés nagyobb százaléka, de lényegesen kisebb alapról dolgoznak. Azt is fontos megjegyezni, hogy nem mindenki bontja ki a felhőszámait olyan átláthatóan, mint az AWS, így lehetetlen összehasonlítani az almát az almával.”

Mint minden más felhőipari vállalkozás, az AWS is sokat fektetett a mesterséges intelligenciába, ami az elmúlt 12 hónapban fellendült. A vállalat egyre bővülő eszközportfólióval rendelkezik, amelyek segítik a fejlesztőket a technológia beágyazásában és bevezetésében.

Tágabb értelemben véve az Amazon összességében több mint 27 000 dolgozót bocsátott el a 2022-2023-as elbocsátások időszakában. Azóta több ezer megüresedett állást jelentett be, ideértve ideiglenes és szezonális szerepköröket is, hogy segítse e-kereskedelmi üzletének fenntartását.

A TechRadar Pro megkérdezte az AWS-t, hogy a szerkezetátalakítás következtében megszűnnek-e munkahelyek. A cég szóvivője elmondta:

„Az AWS Értékesítési, Marketing és Globális Szolgáltatásokon belül bejelentett átalakítás célja az, hogy a szervezet jobban tükrözze az ügyfelek igényeit a csapatok felépítésében. Más indítékok feltételezése pontatlan.”

Továbbiak a TechRadar Pro-tól

  • Tekintse meg összefoglalónkat a legjobb felhőalapú tárolási szolgáltatókról
  • Lehet, hogy az AWS mindenki számára kevésbé borzasztóvá tette a kapcsolattartó központokat
  • Íme a rendelkezésre álló legjobb termelékenységi eszközök az alkalmazottak támogatására
Iratkozzon fel a TechRadar Pro hírlevélre, hogy megkapja a legfontosabb híreket, véleményeket, funkciókat és útmutatást, amelyre vállalkozása sikeréhez szüksége van!

Olvass tovább