Oldal kiválasztása
Ezekkel az akkumulátoros porszívókkal, amelyek akár 75%-os kedvezménnyel kaphatók a Shark, az LG és más termékektől
Újévi vezeték nélküli porszívó ajánlatok

(Kép jóváírása: Jövő)

Most, hogy vége az ünnepi szezonnak, ideje felkészülni az előttünk álló évre. Sajnos, mint mi, valószínűleg Ön is sok szemetet halmozott fel az év során. Megvan az oka annak, hogy a tavaszi nagytakarítás a legfontosabb dolog.

A tavaszi nagytakarítás nem egyszerű feladat, de könnyebben és kevesebb gonddal átvészelheted, ha megvannak a megfelelő eszközök. Egy vezeték nélküli porszívó például könnyedebbé teszi a munkát, mivel általában könnyebbek és vezeték nélküliek.

Igaz, az ilyen típusú porszívókért drágák a belépőjegyek, így egy kicsit drágábbak, mint vezetékes társaik, de most sokkal olcsóbban is beszerezhet egyet. Lehet, hogy a karácsonyi akciók véget értek, de most sok kereskedő próbál megszabadulni a régi készletektől, hogy helyet adjon új termékeknek, ami azt jelenti, hogy még mindig olcsóbban juthat vezeték nélküli porszívóhoz.

És úgy, hogy a Walmart tartja Nem lehet kihagyni az engedélyt eladás, a kevesebb akár 75%-os kedvezményt jelent a kiskereskedelmi árból.

Nem viccelek. Találtam öt magasan értékelt vezeték nélküli porszívót a Walmartnál, amelyek most olyan olcsók, hogy szinte túl szépek, hogy igazak legyenek. És ezek a tökéletes eszközök ahhoz, hogy átvészelje az elkerülhetetlen tavaszi nagytakarítást, amelyet könnyebben, gyorsabban és kevesebb erőfeszítéssel kell elvégeznie.

Akár 75% az LG, a Shark és más cégek vezeték nélküli porszívóin

Szerezd meg a postaládájában elérhető legmenőbb ajánlatokat, valamint a TechRadar csapatának híreit, áttekintéseit, véleményét, elemzését és egyebeket.

Michelle Rae Uy a számítástechnikai áttekintések és vásárlási útmutatók szerkesztője a TechRadarnál. Los Angeles-i tech, utazási és életmód-író, aki a témakörök széles skálájával foglalkozik, a számítástechnikától a zöld ingázáson át a legjobb túraútvonalakig. Ambivertus, aki ugyanúgy szereti a természettel való közösséget és a hónapokig tartó utazást, mint a filmezést és az otthoni sim-játékokat. Ez azt is jelenti, hogy sokkal több utat kell felfedeznie annak megértésében, hogy a technológia hogyan javíthatja életünk különböző aspektusait.

Olvass tovább