Oldal kiválasztása

Online Videók Megtekintése és Pénzkeresés: Útmutató

Az új készségek elsajátítása vagy az információ szerzése mindig inspiráló lehet, de mi lenne, ha mindezt pénzért tehetné? Lehet, hogy meglepő, de valóban léteznek módszerek arra, hogy online videók megtekintésével pénzt keressenek, legyen szó telefonról vagy számítógépről. Valójában több millió felhasználó kap pénzt azért, hogy szabadidejükben videókat nézzenek. Ha Ön is szeretne pénzt keresni a videónézéssel, akkor íme egy útmutató.

Módszerünk: Fizetett Videónézés

Azoknak, akik pénzt keresnének a videónézéssel, megvizsgáltunk néhány különböző webhelyet, amelyek ezt a lehetőséget kínálják. Minden szempontot egy 10-től (legfontosabb) 1-ig (legkevésbé fontos) terjedő skálán értékeltünk, hogy olyan ajánlásokat adjunk, amelyek megfelelnek a legitimitást és nyereséget kereső felhasználók igényeinek.

 1. Legitimitás és Hírnév: Fontosság 10/10
  • A webhely hitelességének és múltjának ellenőrzése.
  • Pozitív felhasználói vélemények és ajánlások.
  • Az üzleti gyakorlatok és kapcsolatok átláthatósága.
 2. Kereseti Lehetőség: Fontosság 9/10
  • Az általuk nyújtott kereseti lehetőségek egyértelműsége.
  • A kifizetési díjak összehasonlítása más hasonló webhelyekkel.
  • Rendszeres és stabil kereseti lehetőségek elérhetősége.
 3. Videótartalom Változatossága és Minősége: Fontosság 8/10
  • Különböző típusú videók (szórakozás, reklámok, felmérések) elérhetősége.
  • A videótartalom minősége és relevanciája.
  • Lehetőség különböző videokategóriák kiválasztására.
 4. Fizetési Módok és Küszöbök: Fontosság 7/10
  • Különböző fizetési módok (PayPal, ajándékkártyák, banki átutalás) elérhetősége és megbízhatósága.
  • Elfogadható minimális kifizetési küszöbök.
  • A fizetési folyamat egyértelműsége és időszerűsége.
 5. Felhasználói Élmény és Felhasználói Felület: Fontosság 6/10
  • A webhely könnyű navigálhatósága és használata.
  • Minimális műszaki problémák vagy hibák.
  • Ügyfélszolgálat elérhetősége a felhasználók számára.
 6. Biztonság és Adatvédelem: Fontosság 6/10
  • Intézkedések a felhasználói adatok és magánélet védelmére.
  • Adatmegosztási és hirdetési irányelvek.
  • A vonatkozó adatvédelmi törvények betartása.
 7. További Kereseti Lehetőségek: Fontosság 5/10
  • Egyéb pénzkereseti feladatok elérhetősége (felmérések, játékok).
  • Ezeknek a feladatoknak az integrálása a videónézés folyamatába.
  • Egyensúly a videónézés és más bevételszerzési módozatok között.
 8. Hozzáférhetőség és Követelmények: Fontosság 5/10
  • A webhely elérhetősége különböző eszközökön és régiókban.
  • A felhasználók minimális életkora vagy egyéb követelmények.
  • A felhasználói részvétel korlátozásai vagy feltételei.

Pénz Keresése Online Videónézéssel: Népszerű Márkák

Különböző márkák különböző okokból jutalmazzák a felhasználókat, ha videókat néznek. Általában a kutatócégek online felméréseket is kérnek a felhasználóktól, majd az adatokat kutatásokhoz, tanulmányokhoz használják fel. Néhány cég más feladatokért is fizet a felhasználóknak, például az alkalmazáselőzetesek áttekintéséért. Ezeket a véleményeket azután megosztják az alkalmazásfejlesztőkkel, akik a visszajelzéseket a termékek fejlesztésére használják.

Ha pénzt keresne egy hobbi tevékenységgel, akkor érdemes lehet a videónézésre összpontosítani. Tekintsünk át néhány legális pénzkereseti alkalmazást, amelyek fizetnek a felhasználóknak az online és alkalmazáson belüli videónézésért.

1. Swagbucks

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A Swagbucks egy jól ismert jutalomoldal, amelyet 2004-ben alapítottak. A cég pontokat biztosít különféle tevékenységekért, legyen az videók megtekintése vagy akár pénzért fizetett, legális felmérések kitöltése. A cég méretének érzékeltetésére naponta akár 7000 ajándékkártyát is kiosztanak.

A Swagbucks platformján különböző lejátszási listák közül választhatnak a felhasználók, amelyek közül néhány a divatot, az ételeket és az életmódot mutatja be. Fontos megjegyezni, hogy a videók hossza eltérő lehet.

Továbbá, minden új felhasználó számára 5 dolláros regisztrációs bónusz jár. Ez lehetővé teszi, hogy az emberek könnyen kezdjenek és azonnal részesüljenek az előnyökből a platformon.

2. Slicethepie

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A Slicethepie egy olyan platform, amely pénzt fizet az értékelésekért. Különböző típusú értékeléseket írhat, beleértve a zenei értékeléseket, reklámkritikákat vagy divatkritikákat. A bevétel az Ön által írt értékelések minőségétől függ, és általában véleményenként 0,01 és 0,20 USD között lehet.

Emellett vannak bónusz értékelések is, amelyek külön fizetést jelentenek. Fontos azonban megjegyezni, hogy a bónusz értékelések besorolása rendszeresen változik.

A Slicethepie másik érdekessége az ajánlási rendszere. Minden alkalommal, amikor az általa ajánlott ismerősök véleményt tesznek közzé, Ön 10%-os kedvezményben részesül egy egész évre. Ez egy jó lehetőség arra, hogy további bevételt generáljon és jutalmakat kapjon azáltal, hogy barátait is bevonja a platformba.

3. Netflix Tagger

kap pénzt a videók megtekintéséhez

Lehet, hogy meglepő, de a Netflix álláslehetőségeket kínál azoknak, akik teljes munkaidőben szeretnének videókat nézni. Ezeket az állásokat „Netflix Tagger”-nek nevezik, és feladatuk a platformon elérhető műsorok és filmek megtekintése, valamint a leíró metaadatok hozzárendelése hozzájuk. Más szóval, a Tagger feladata a releváns információk, például a szereplők és szubjektív leírások hozzáadása a tartalmakhoz annak érdekében, hogy vonzóak legyenek a nézők számára. Ez egy izgalmas lehetőség azoknak, akik szeretnek filmeket és műsorokat nézni, és szívesen részt vesznek a tartalmak megjelenésében és kategorizálásában.

4. InboxDollars

kap pénzt a videók megtekintéséhez

Az InboxDollars 2000-ben alapították, így a már jól bejáratott vállalatnak jó hírnéve van. Az alapítása óta a cég több mint 59 millió dollárt fizetett ki tagjainak. Az InboxDollars üzleti modellje meglehetősen egyszerű: fizetést kapnak a különböző kategóriájú videók megtekintéséért. Ezek a videók lehetnek termékbemutatók, filmelőzetesek és egyéb tartalmak.

Az InboxDollars regisztrációjáért 5 dolláros jutalmat is kínál. Ez egy további ösztönző, hogy az emberek csatlakozzanak a platformhoz és kezdjenek pénzt keresni a videók nézegetésével.

5. Nielsen

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A Nielsen egy jól ismert és jó hírű kutatócég, amely tévébesorolásokat biztosít. Évente 50 dollárba kerül, hogy bármit megnézhessen az interneten, amit szeretne. A kezdéshez le kell töltenie a Nielsen Computer alkalmazást telefonjára, regisztrálnia kell, és meg kell adnia néhány alapvető információt magáról.

A regisztrációval beleegyezik abba, hogy böngészési adatait elküldjék a Nielsennek. Ez magában foglalja a meglátogatott webhelyeket és az azokon eltöltött időt.

Egy másik módja annak, hogy plusz pénzt keressen a Nielsennél, ha részt vesz a havi nyereményjátékokon. A Nielsen 10 000 dollárt oszt ki 400 nyertes között.

Fontos megjegyezni, hogy a Nielsen több mint 100 országban működik, így nyitott az Egyesült Államokon belüli és azon kívüli felhasználók számára is. Ez lehetővé teszi az emberek számára, hogy világszerte részesüljenek az általuk kínált lehetőségekből.

6. Kashkick

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A Kashkick főként a fizetett felmérésekre irányuló érdeklődők számára készült, de lehetőség van pénz keresésére hirdetések és rövid videók megtekintésével is. Bár a vállalat fő hangsúlyt fektet a felmérésekre, a videómegtekintéssel kevesebb bevételre lehet szert tenni.

Az oldalra való regisztráció során ki kell töltenie egy profilkérdést. Ennek teljesítéséért 1 dollárt kaphat. Ha jogosult a videós ajánlatokra, ezeket az „Ajánlatok” oldalon találhatja. Az ilyen videómegtekintésekért járó jutalom összege általában 0,25 és néhány dollár között mozog.

Egy másik módja annak, hogy pénzt keressen a Kashkick-en, az, ha ismerőseit hivatkozza az oldalra. Minden újonnan hivatkozott személy után 25%-os jutalékot kaphat azokból a keresetekből, amelyeket azok generálnak. Ez egy további lehetőség arra, hogy növelje a bevételét és élvezze az oldal nyújtotta előnyöket.

7. SuccessBux

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A SuccessBux-on ma több mint 170 000 tag regisztrált. Ezek a tagok fizetést kapnak a videók megtekintéséért, rádióhallgatásért, felmérések kitöltéséért és baráti ajánlásokért. A minimális kifizetési összeg mindössze 1 dollár.

Az igazán jó hír az, hogy nincs korlátozás arra vonatkozóan, hogy mennyit lehet ingyen pénzként keresni. A fizetés fogadásához csak PayPal-fiókkal vagy más számlával kell rendelkeznie, ami bármelyik népszerű fizetési platform lehet. Ez azt jelenti, hogy könnyedén élvezheti a SuccessBux által kínált lehetőségeket, és szabadon használhatja a pénzt, amit keresett.

8. Earnably

kap pénzt a videók megtekintéséhez

Egy másik népszerű webhely, ahol ellenőrizheti, hogy pénzt keres-e a videók nézésével az Earnably. Ehhez egyszerűen csak videókat kell néznie, és különböző hirdetéseket kell néznie. Krediteket szerezhet, majd ezeket be kell váltania készpénzre vagy ajándékkártyákra.

Fontos megjegyezni, hogy az Earnably-nek van egy partneroldala, a Hideout.tv. Itt is videókat kell néznie, hogy pénzt keressen a szabadidejében.

Ahhoz, hogy pénzt kapjon a videók megtekintéséért, gondoskodnia kell a Hideout.tv és az Earnably fiókok összekapcsolásáról. Ez automatikusan megtörténik, ha mindkét oldalon regisztrál. További pénzt kereshet, ha egyszerűen hivatkozik barátaira és családjára. Ha regisztrálnak, 10%-os jutalékot kapsz bármiből, amit keresnek. Ez egy jó lehetőség a passzív jövedelem elősegítésére, miközben élvezheti a videómegtekintési élményt.

9. My Points

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A MyPoints egy jó hírű kutatócég, amely 1996 óta működik. A MyPoints weboldalán keresztül pénzt kereshet, ha videókat néz az asztali számítógépén vagy a mobilalkalmazásában. Csak ki kell választania egy lejátszási listát, és meg kell néznie az összes videót a listán. Ha ezt megtette, pontokat szerez. Ezek a pontok készpénzre, ajándékkártyákra vagy utazási pontokra válthatók.

Fontos megjegyezni, hogy van egy korlát a napi pontok számára. Más szóval, naponta legfeljebb 500 pontot szerezhet. A regisztrációs folyamat egyszerű, és a regisztráció befejezése után akár 10 dolláros Visa vagy Amazon ajándékkártyát is kaphat. Ez egy könnyű és gyors módja annak, hogy kis mellékjövedelmet szerezzen a videók nézésével.

10. FusionCash

kap pénzt a videók megtekintéséhez

A FusionCash több mint 3 millió dollár jutalmat osztott ki felhasználóinak az elmúlt 12 év során. Az, ami kiemeli a FusionCash-t, az az általa kínált széleskörű fizetési lehetőségek választéka. Fizetést kérhet PayPal készpénzzel, közvetlen banki átutalással vagy csekkel.

A FusionCash 5 dolláros bónuszt kínál az oldalra való regisztrációért. Ha aktív résztvevővé válik, havonta akár további 3 dollárt is kereshet.

Fontos megjegyezni, hogy a FusionCash szolgáltatása csak az Egyesült Államokban élő lakosok számára elérhető. Ez egy jó lehetőség az amerikaiaknak, hogy kiegészítsék jövedelmüket online tevékenységekkel.

11. iRazoo

kap pénzt a videók megtekintéséhez

Az iRazoo-t 2016-ban hozták létre. Ez egy olyan jutalomprogram, amely a felhasználókat jutalmazza a játékokban való részvételért, a videohirdetések megtekintéséért, a felmérések kitöltéséért és különféle alkalmazások kipróbálásáért. A platform több mint 50 különböző videótartalom-csatornát kínál, így széles körű felhasználók számára vonzóvá válik.

Ahhoz, hogy pénzt keressen a platformon a videómegtekintéssel, 3000 pontot kell gyűjtenie. Ha ezt elérted, akkor kaphatsz egy 5 dolláros ajándékkártyát vagy 5 dollár PayPal-pénzt. A jutalompontok felhasználására 30 nap áll rendelkezésre. Ez egy könnyen hozzáférhető lehetőség arra, hogy kis mellékjövedelmet szerezzen az online tevékenységekkel.

Szolgáltatás Jövedelemforrás Regisztrációs bónusz Ajánlói bevételek Különleges képességek Korlátozások
Swagbucks Videók megtekintése, felmérések kitöltése 5 dollár Ismeretlen Több lejátszási lista közül választhat, napi ajándékutalványok Nincs megadva
Slicethepie Vélemények írása Egyik sem A beutalt barát egy évre szóló keresetének 10%-a Bónusz felülvizsgálatok extra fizetéshez, rendszeresen változik A bevétel a felülvizsgálat minőségétől függ
Netflix Tagger Netflix műsorok és filmek címkézése Egyik sem Egyik sem Teljes munkaidős állás, különböző kategóriák címkézésére Az állás elérhetősége eltérő lehet
InboxDollars Videókat nézni 5 dollár Ismeretlen Különféle kategóriák közül lehet választani Nincs megadva
Nielsen számítógép Bármit nézni az interneten Egyik sem Egyik sem Vegyen részt havi nyereményjátékokon El kell fogadni a böngészési adatok küldését, több mint 100 országban működik
Kashkick Reklámok és rövid videók megtekintése, fizetett felmérések 1 dollár a profilfelmérés kitöltésére Az utalt barát bevételének 25%-a Főleg a felmérésekre összpontosított Alacsonyabb bevételi lehetőség videók megtekintésével
SuccessBux Videók nézése, rádióhallgatás, felmérések kitöltése Egyik sem Ismeretlen Nincs bevételi korlát PayPal vagy hasonló számlával kell rendelkeznie
Megkereshetően Videók és hirdetések megtekintése Egyik sem Az utalt barát bevételének 10%-a Partneroldal a Hideout.tv Biztosítani kell a fiókok összekapcsolását
Saját pontok Videókat nézni 10 dolláros Visa vagy Amazon ajándékkártya regisztráció után Ismeretlen Napi ponthatár (500) Nincs megadva
FusionCash Különféle 5 dollár a regisztrációért Ismeretlen Több fizetési lehetőség Csak az Egyesült Államok lakosai számára nyitott
iRazoo Videók nézése, játék, felmérések kitöltése, alkalmazások kipróbálása Egyik sem Ismeretlen Több mint 50 csatorna videotartalommal A pontok 30 nap után lejárnak

Tudsz pénzt keresni videók nézésével?

Az online videók megtekintésével ténylegesen lehet pénzt keresni, és számos módon lehet ezt megtenni a digitális világban. Sok vállalat kínál különféle lehetőségeket arra, hogy felhasználóik jutalmat kapjanak a videók megtekintéséért. Ezek a lehetőségek tartalmazzák:

 1. Hirdetések és promóciós videók megtekintése: Cégek fizetnek a felhasználóknak, hogy nézzenek hirdetéseket vagy promóciós videókat, ami segíthet növelni a márka láthatóságát és hatékonyságát.
 2. Felmérések és vélemények: Néha cégek fizetnek a felhasználóknak, hogy nézzenek egy videót, majd kitöltsenek egy hozzá kapcsolódó felmérést vagy véleményt írjanak róla. Ezáltal értékes visszajelzést kapnak a termékeik vagy szolgáltatásaik hatékonyságáról.
 3. Új platformok vagy szolgáltatások tesztelése: Vállalatok fizethetnek a felhasználóknak, hogy teszteljék az új videoplatformokat vagy -funkciókat, így valós idejű visszajelzést kaphatnak a fejlesztési folyamat során.
 4. Jutalomprogramok: Sok cég jutalomprogramokat kínál, ahol a felhasználók pontokat vagy közvetlen pénzt szerezhetnek a videók megtekintésével, amelyeket később beválthatnak készpénzre vagy ajándékutalványokra.

Ezek a lehetőségek általában azt jelentik, hogy a felhasználók regisztrálnak egy adott platformon vagy alkalmazásban, és elkezdik megtekinteni a rendelkezésre álló videókat. Mindegyik videómegtekintésért pontokat vagy közvetlen pénzt szereznek, amelyeket később beválthatnak. Fontos megjegyezni, hogy minden platformnak megvan a saját minimális készpénz-kifizetési összege, amely elérését követően a felhasználók kifizethetik a bevételüket, általában PayPal-on keresztül vagy más fizetési módon. Ez egy kényelmes és könnyen hozzáférhető módja annak, hogy kis mellékjövedelmet szerezzenek az online tevékenységek révén.

kap pénzt a videók megtekintéséhez

Legjobb tippek a bevétel maximalizálásához online videók megtekintése közben

Bárki, aki szabadidejében szeretne extra pénzt keresni, online videókat nézhet. Számos legitim webhely létezik, amely jó pénzt és jutalmakat fizet ingyenes ajándékutalványok formájában a felhasználóknak. Azonban a bevétel maximalizálása érdekében érdemes néhány tippet követni.

Tegyen többet a videók böngészésénél

Tudta, hogy a feliratozással is pénzt kereshet? Az olyan webhelyek, mint a Fiverr, szabadúszó lehetőségeket kínálnak azoknak, akik feliratokat szeretnének írni, hogy pénzt keressenek az interneten. Más online lehetőségeket is mérlegelhet, és pénzt kereshet zenehallgatással vagy felmérések kitöltésével.

Fejlessze bírálói készségeit

A cégek kiváló pénzt fizetnek a jó értékelésekért. Bármilyen egyszerűnek is tűnik, a vélemények írása nem mindig könnyű. Tehát minél jobban írsz, annál többet tudsz keresni.

Vegyen részt pszichológiai tanulmányokban

Manapság a kutatók online résztvevőket keresnek. Ha jogosult, kérdőíveket kell kitöltenie, interjúkon kell részt vennie, és meg kell osztania véleményét bizonyos témákról. A felmérések kitöltésével ingyenes pénzt kereshet.

Hivatkozz a barátokra és a családra

A legtöbb webhely és alkalmazás külön fizet, ha barátokat és családtagokat ajánl.

Fejlett stratégiák fizetős videónézéshez

Használja ki a fizetős videónézést egy szélesebb digitális bevételi forrásba

Míg a videókért történő fizetés egy egyszerű módja a plusz pénzszerzésnek, annak integrálása egy szélesebb digitális bevételi stratégiába jelentősen növelheti annak értékét. A digitális jutalmak ökoszisztémájának és azok maximalizálásának megértésével az egyének egyszerű feladatokból, mint a videónézés, jövedelmező vállalkozást hozhatnak létre.

Változtassa meg online kereseti módszereit

Ne korlátozza magát csupán a videónézésre. Sok olyan platform létezik, amely fizetést kínál a videókért, de más tevékenységeket is folytat, például felmérések kitöltése, játékok játszása vagy online vásárlás, amelyek további jutalmakat jelenthetnek. A tevékenységek diverzifikálásával növelheti bevételi potenciálját.

A bevétel maximalizálása az intelligens időgazdálkodással

Az idő döntő tényező az online pénzkeresésben. Részletesen mérlegelje azokat a feladatokat, amelyek a legmagasabb jutalmat kínálják a legkevesebb időráfordítás mellett. Például, ha egy videó többet fizet, de hosszabb ideig tart a megtekintése, hatékonyabb lehet rövidebb, valamivel alacsonyabb fizetésű videókat választani. Mindig az eltöltött idő alapján számítsa ki bevételeit, hogy a legtöbbet hozza ki erőfeszítéseiből.

Hivatkozási hálózat kiépítése

Számos platform kínál ajánlói bónuszt új felhasználók meghívására. Az ajánlások hálózatának kiépítésével passzív bevételre tehet szert, amikor ajánlásai jutalmat szereznek a platformon. Hálózata bővítése érdekében ossza meg hivatkozási linkjeit a közösségi médiában, blogokon vagy közvetlenül barátaival és családjával.

A felülvizsgálati és felmérési készségek fejlesztése

Miközben részt vesz felmérésekben és véleményeket ír a videókról, fejlessze felülvizsgálati készségeit. Ez magasabb minőségű visszajelzéseket eredményezhet, amelyeket gyakran jobb fizetéssel jutalmaznak. A jó íráskészség és a vállalatok elvárásainak megértése ebben a tevékenységben jövedelmezőbbé teheti.

Niche platformok felfedezése magasabb bevétel érdekében

Néhány platform speciális típusú videókra specializálódott, például filmelőzetesekre, új termékekre vagy zenei videókra. Ezek a résplatformok néha magasabb fizetést kínálnak a nézeteiért. Kutasson és találjon olyan platformokat, amelyek megfelelnek az érdeklődési körének, és jobb kifizetéseket kínálnak, ha az Ön által kedvelt résben nézik a videókat.

Megéri az idődet pénzt kapni a videók megtekintéséért?

A mai digitális korban az ígéret, hogy otthon kényelméből pénzt kereshet, még soha nem volt vonzóbb. Az egyre népszerűbb módszer ennek elérésére olyan platformokon keresztül történik, amelyek fizetést kínálnak a felhasználóknak a videók megtekintéséért. De a kérdés továbbra is fennáll: valóban megéri-e az időt arra fordítani, hogy pénzt kapjon a videók megtekintéséhez?

Pénzbeli hozamok

A legtöbb platform, amely lehetővé teszi, hogy pénzt keressen videók megtekintésével, viszonylag kis mennyiségű készpénzt vagy pontot kínál minden egyes megtekintett videóért. Általában előfordulhat, hogy számos videót vagy hirdetést kell megnéznie, hogy elegendő pontot gyűjtsön a kézzelfogható kifizetéshez. Így, ha az elsődleges motiváció a jelentős jövedelem megszerzése, ez a módszer elmaradhat az elvárásoktól.

Időbeli kötelezettség

A videók nézésével eltöltött idő összeadódik. Ha figyelemre méltó összeget szeretne keresni, előfordulhat, hogy heti több órát szán rá. Ha összehasonlítja a befektetett órákat a potenciális bevételekkel, az órabér alacsonyabb lehet más online pénzkereseti lehetőségnél.

A platform hitelessége

Nem minden platform legitim, amely azt állítja, hogy fizet a videók megtekintéséért. Mielőtt időt szánna rá, elengedhetetlen, hogy a platform jó hírű legyen, pozitív értékelésekkel és átlátható kifizetési folyamatokkal.

Szórakozás vs. bevétel

Egyes személyek azt tapasztalhatják, hogy élvezik az általuk megtekintett tartalmat, így ez a folyamat több, mint egy pénzkereseti mód. Ha örömét leli a videókban, és a kifizetést bónusznak tekinti, akkor megérheti a befektetett időt.

Lehetőség költsége

Fontos, hogy megfontolja, mit tehetne még a videók nézegetésével töltött idővel. Ha vannak más jövedelmezőbb vagy kielégítőbb lehetőségek is, nem biztos, hogy órákat áldoz néhány dollár keresetére.

Az egyéni preferenciáktól és prioritásoktól függ, hogy pénzt kap-e a videók megtekintéséért. Bár lehet, hogy nem jelent jelentős bevételi forrást, egyesek értéket találhatnak a szórakoztatásban vagy az általa kínált kevés extra készpénzben. Azonban mindig legyen óvatos, végezzen alapos kutatást, és mérlegelje az alternatív költségeket, mielőtt belemerülne. Ne feledje, hogy ebben a vállalkozásban a siker attól függ, hogy képes-e hatékonyan beosztani az időt, diverzifikálni a tevékenységeit, és folyamatosan keresni a jobb lehetőségeket.

GYIK

Az Ön bevételi lehetősége a megtekinthető videók számától függ. Egy online videókat néző aktív felhasználó éves szinten általában 100 és 200 dollár között kereshet.

Kaphat pénzt azért, hogy YouTube-videókat nézzen?

Igen, a YouTube-videók megtekintéséért pénzt lehet kapni. Számos legitim webhely készpénzt és jutalmat fizet a felhasználóknak a videók megtekintéséért.

Kaphat pénzt a Netflix nézéséért?

Igen, a Netflix fizet a teljes munkaidőben dolgozó felhasználóknak, más néven Netflix-címkézőknek, azért, hogy megtekintsék tartalmaikat.

Mely alkalmazások fizetnek valódi pénzt a videók megtekintéséhez?

Egyes alkalmazások, amelyek valódi pénzt fizetnek a videókat néző felhasználóknak, például a Swagbucks, az InboxDollars, a Nielsen és a MyPoints.

Melyik webhely fizet a legtöbbet a videók megtekintéséhez?

A Swagbucks fizet a legtöbbet a videók megtekintéséért.

Kép: Envato Elements


Olvasson tovább