Oldal kiválasztása

60 kisvállalkozási hirdetési ötlet, amelyet érdemes megfontolni 2024-ben

A reklám- és marketingkampányok szinte mindenhol és minden iparágban segítenek a vállalkozásoknak terjeszkedni kínálatukról. Valószínűleg egy helyi vállalkozás marketingstratégiája különbözik egy olyan cégétől, amely főleg online értékesít. Szerencsére minden cégnek rengeteg különböző kisvállalkozási hirdetési ötletet kell megfontolni. Olvasson tovább útmutatóért.

A legjobb hagyományos hirdetési ötletek kisvállalkozások számára

Ha helyi közönséget szeretne elérni, vagy olyan közönséget szeretne elérni, amely nem tölti egész napját az interneten, továbbra is rengeteg hagyományos és helyi hirdetési ötlet használható.

1. Nyomtasson hirdetéseket

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Tartalmazhatnak fényképeket, szöveget vagy szerkesztői együttműködést újságokkal, magazinokkal vagy nyomtatott kiadványokkal.

2. Szakkiállítások vagy rendezvények szponzorálása

Béreljen standot egy szakkiállításon vagy más különleges eseményen, amely releváns az Ön iparágában. Egyes események feliratokat is közzétesznek, vagy marketinganyagokat osztanak ki a szponzorok számára.

3. Szórólapok vagy szórólapok

Azok a kisvállalkozások, amelyek egy adott területen belül próbálják növelni a gyalogos forgalmat vagy a piacot, előnyös lehet a szórólapok feladása vagy a hirdetések személyes kiosztása.

4. Hideg hívás

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Magában foglalja a fogyasztók telefonálását. Ez különösen gyakori a B2B vállalkozásoknál és a nagy értékű termékeket értékesítőknél.

5. Névjegykártyák

Vásároljon névjegykártyákat, és adja ki, vagy tegye ki olyan helyre, ahol az érdeklődő ügyfelek könnyen elvihetik.

6. Promóciós termékek

Vásároljon promóciós termékeket, például táskákat, sapkákat és bögréket cége logójával, hogy reklámként használhassa őket. Ajánlja fel őket nyereményként, vagy ossza ki különleges eseményeken a márka ismertségének növelése érdekében.

7. Ajánló program

Hozzon létre egy ajánló marketing programot, hogy ösztönözze az ügyfeleket, hogy másokat ajánljanak a vállalkozásához. Ez magában foglalhatja kedvezmények, készpénz vagy ingyenes termékek felajánlását azoknak, akik új ügyfeleket küldenek az Ön útjára.

Legjobb ötletek online reklámozáshoz

Mind a helyi, mind az online vállalkozások profitálhatnak az online hirdetésből. Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy fizetett hirdetésekkel és szponzorációkkal új ügyfeleket vonzzon.

8. Keresőoptimalizálás

A SEO magában foglalja a webhely frissítését, hogy láthatóbbá tegye a keresőmotorokban. Ez magában foglalhatja a releváns kulcsszavak hozzáadását, a hasznos tartalom frissítését és a háttérkód fejlesztését a webhely elérhetőségének javítása érdekében.

Kérjen egy SEO elemzést a weboldalára.

9. Google Ads

A webhely forgalmának növelése érdekében hirdetéseket is vásárolhat a Google-on keresztül. Amikor az emberek az Ön vállalkozása szempontjából releváns Google-keresést hajtanak végre, webhelye szponzorált adatlapként jelenhet meg az oldal tetején.

Hirdetni szeretne? Bizza ránk a Google Ads hirdetéseinek kezelését.

10. Online üzleti címtárak

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Frissítse Google cégprofilját és más üzleti címtárakat, például a Yelpet. Ezek a platformok általában ingyenesek, de fizethetsz a szponzorált listákért is.

11. Újracélzó „remarketing” hirdetések

Az remarketing hirdetések segítségével megcélozhatja azokat az ügyfeleket, akik már vásároltak vagy valamilyen módon elkötelezték magukat az Ön webhelyén.

12. Szponzorált e-kereskedelmi listák

Az olyan e-kereskedelmi piactereken, mint az Amazon és az Etsy, szponzorált listákat vásárolhat, hogy termékei előkelő helyen jelenjenek meg a keresési eredmények között.

13. Szponzorált blogtartalom

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Törekedjen arra, hogy partnerkapcsolatokat építsen ki olyan bloggerekkel és influencerekkel, akik jelentős követőbázissal rendelkeznek az Ön iparága vagy kínálata számára. Ők hozhatnak létre tartalmat, ami vonzó lehet a potenciális vásárlók számára.

14. Podcast szponzorálás

Sok népszerű podcast hanghirdetéseket is kínál olyan termékekhez és szolgáltatásokhoz, amelyek vonzóak lehetnek hallgatóik számára.

15. Online versenyek vagy ajándékok

Rendezzen ajándékötleteket vagy versenyeket saját webhelyén vagy közösségi média csatornáin, vagy partnerségben az iparághoz kapcsolódó bloggerekkel vagy influencerekkel.

16. E-mail marketing

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Az e-mail marketing magában foglalja az üzenetek küldését azoknak, akik feliratkoztak a frissítésekre. Még további ügyfeleket is elérhet, és növelheti a márkaismertséget, ha más márkákkal vagy hírlevelekkel szövetkezik.
Email Marketingről bővebben

17. Vizuális hirdetések

A vizuális hirdetések általában fényképeket és szöveget tartalmaznak, és a népszerű webhelyek tetején vagy oldalsávján jelennek meg.

18. Natív hirdetések

A natív hirdetéseket kifejezetten úgy készítik el, hogy megfeleljenek egy adott webhelyen vagy alkalmazásban lévő tartalom formájának.

Ötletek a közösségi média csatornákon keresztüli hirdetéshez

A közösségi média még több lehetőséget kínál az online hirdetésre. Minden platformnak megvannak a saját hirdetési formátumai, de itt van néhány főbb kategória, amelyet a vállalkozásoknak tudniuk kell.

19. Képes hirdetések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Tartalmazhatnak egy Instagram-bejegyzést vagy Facebook-fotót, amelyet a megcélozni kívánt csoporthoz juttatnak el.

20. Videohirdetések

Számos közösségimédia-alkalmazásban és -webhelyen elérhetők, köztük a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on.

21. Carousel hirdetések

Több fotót vagy videót tartalmaznak, amelyeket az emberek görgethetnek.

22. Szponzorált bejegyzések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Általában organikus közösségimédia-bejegyzésekkel kezdődnek, de fizethet azért, hogy további embereknek jelenjenek meg.

23. Diavetítés hirdetések

Lehetővé teszik a hirdetők számára, hogy olyan diavetítés-hirdetéseket jelenítsenek meg, amelyek hosszabb történetet mesélnek el, mint egy egyszerű fénykép.

24. Gyűjteményhirdetések

Zökkenőmentesen és magával ragadó módon mutathatja be kínálatát, amelyek között a követők könnyedén görgethetnek vagy lapozhatnak.

25. Üzenetküldő hirdetések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy közvetlenül üzeneteket küldjenek a fogyasztóknak.

26. Interaktív hirdetések

Céljuk, hogy növeljék a közösségi média elkötelezettségét valami szórakoztató és használható módon.

27. Befolyásoló kampányok

Szponzorált üzeneteket küldenek el az iparág prominens befolyásolóinak követőinek.

Helyi üzleti hirdetési ötletek

Ha helyi hirdetési stratégiát hoz létre az Ön földrajzi területén élő emberek eléréséhez, ezek a fizetett és ingyenes marketingötletek segíthetnek.

28. Helyi nyomtatott hirdetések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

A helyi nyomtatott hirdetések sokféle formátumot ölthetnek, legyen az egy rövid szalagcím a helyi újságban, vagy egy fizetett hirdetés a közösségi magazinban.

29. Helyi rendezvények szponzorálása

Fontolja meg a részvételt városa rendezvényein, a golftornáktól a felvonulásokig. A sponzoráció lehetőséget kínál a logók elhelyezésére, standok bérlésére, vagy akár ajándéktáskákban vagy kedvezményes csomagokban való megjelenésre.

30. Yellow Pages Ads

Sok helyi fogyasztó még mindig a Telefonkönyvet használja a helyi vállalkozások megtalálásához. Vásároljon kiemelt helyet a könyvben vagy online, hogy növelje a hívások vagy látogatások számát.

31. Helyi kuponos vagy akciós könyvek

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Számos helyi közösség terjeszti a kuponfüzeteket, melyek tele vannak helyi kisvállalkozások ajánlataival. Kínáljon kedvezményeket ezekben a kiadványokban az ártudatos fogyasztóknak.

32. Közvetlen levelezés

A közvetlen levélszórás továbbra is egy népszerű lehetőség a kisvállalkozások számára, akik egy adott közösség vagy terület lakóit szeretnék megszólítani. Küldjön szórólapokat, borítékokat vagy prospektusokat közvetlenül a címzetteknek.

33. Közösségi hírlevelek

Keressen kis közösségi hírleveleket, vagy akár egyházi vagy szervezeti közleményeket, melyekkel népszerűsítheti ajánlatait. Ez hatékony lehet egy helyi vállalkozás számára, amely kapcsolatban áll egy szervezettel vagy közösséggel, például egy kisvállalkozás tulajdonosa, aki egy bizonyos templomba jár.

34. Helyi sporttámogatás

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Ha helyi hirdetési lehetőségeket keres, fontolja meg egy ifjúsági sportcsapat támogatását. Ez bemutathatja a közösségi elkötelezettségét és jótékonyságát, és megjelenítheti a cég nevét a mezeken és más marketinganyagokon.

35. Helyi kábelhirdetések

Vásároljon hirdetési időt egy helyi kábelcsatornán, hogy eljuttassa videóüzeneteit a közösséghez.

36. Helyi rádióhirdetések

Ha hangüzeneteket preferál, inkább dolgozzon helyi rádióállomásokkal.

37. Közösségi hirdetőtáblák

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Érje el a leendő ügyfeleket a közösségi hirdetőtáblák szórólapjaival. Ezek gyakran ingyenes helyi hirdetési lehetőségeket kínálnak, hogy vonzzák azokat az ügyfeleket, akik konkrét termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek.

38. Apróhirdetések

Vásároljon apróhirdetési helyet a helyi újságban vagy online platformokon, mint a Craigslist. Ezek az online hirdetések általában egy adott terméket, szolgáltatást, vagy korlátozott idejű ajánlatot hirdetnek.

39. Helyi webhelyreklámozás

Számos olyan webhely létezik, amely a helyi közönséget célozza meg, például a Nextdoor vagy az ioby. Lehetséges, hogy közösségében működtetnek egy helyi webhelyet is. Ezek a webhelyek gyakran biztosítanak fizetett és ingyenes eszközöket a környékbeliek eléréséhez.

40. Kereskedelmi Kamara Reklám

kisvállalkozási hirdetési ötletek

A helyi kereskedelmi kamara különféle reklám- és marketingötleteket kínálhat, hogy elérje a helyi ügyfeleket. Ez magában foglalhatja az eseményekhez való kapcsolódást, együttműködési hirdetéseket, valamint a Google Üzleti Keresési hirdetéseivel kapcsolatos segítséget.

41. Rendezvénypartnerségek

Az eseménypartnerségek magukban foglalják a helyi vállalkozások közötti együttműködést, hogy speciális promóciókat szervezzenek az ügyfelek vonzására. Számos városi üzleti szervezet támogatja ezeket a partnerségeket, hogy növeljék a forgalmat és terjesszék a hírt az ajánlatokról a városban.

42. Felvonulási Transzparensek

Ha közössége nagyszabású eseményeket, például ünnepi felvonulásokat szervez, szponzorálhat vagy létrehozhat egy saját úszósort vagy bemutatót, hogy növelje a márka ismertségét a városban.

43. Helyi rendezvény standok

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Ha közvetlenül értékesít termékeket a fogyasztóknak, vásároljon standhelyet a helyi vásárokon vagy fesztiválokon, hogy elérje a résztvevőket. Például egy kis divatbolt bérelhet helyet, ahol kedvezményes áron árulhat ruhákat. Ez növelheti a márka ismertségét, pozitív vásárlói élményt teremthet, és szájreklám-marketinghez vezethet.

Marketingstratégia ötletek kültéri reklámozáshoz

Különböző kültéri hirdetési formátumok is segíthetnek elérni az embereket a közösségben és azon kívül is. Íme néhány kreatív marketingötlet ebbe a kategóriába.

45. óriásplakát-hirdetések

Az óriásplakátok nagyméretű kültéri táblák, melyek célja, hogy felhívják a figyelmet olyasmire, amire a járművezetőknek vagy a gyalogosoknak a közeljövőben szükségük lehet. Ezek gyakran a leghatékonyabbak éttermek, kisboltok vagy impulzusvásárlásokat értékesítő vállalkozások számára. Ugyanakkor növelhetik más termékek és szolgáltatások márkaismertségét is a városban.

46. ​​Járműhirdetések

Vásároljon hirdetési felületet taxikra vagy más járművekre, vagy adjon járműburkolatot saját flottájához, hogy reklámozza termékeit és szolgáltatásait, miközben városi munkákat végez.

47. Digitális jelzések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Ha helyet vásárol egy digitális hirdetőtáblán, gyorsan eljuttathatja üzeneteit a fogyasztókhoz, és valós időben irányíthatja hirdetéseit.

48. Írányjelző táblák

Nyomtasson kis táblákat, amelyeket elhelyezhet vállalkozása előtt, vagy terjesztheti a meglévő ügyfelek számára. Ezek gyakran olcsók, és elterjedhetnek egy különleges eseményről vagy promócióról.

49. Emberi óriásplakátok

Béreljen fel valakit, aki kiáll a vállalkozása előtt egy eladást vagy ajánlatot hirdető nagy táblával vagy transzparenssel. Ezek gyakran több figyelmet keltenek, mint a statikus táblák, különösen, ha olyan forgalmas területen tartózkodik, ahol sok más tábla és vállalkozás versenyezhet.

50 . Pad vagy buszmegálló hirdetések

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Vásároljon jelzőtáblákat egy padon vagy egy buszmegálló oldalán, hogy népszerűsítse termékeit vagy szolgáltatásait az egész városban. Ezek a helyi hirdetési ötletek gyakran akkor a leghatékonyabbak, ha a megcélzott ügyfelek tömegközlekedést használnak, vagy ha ezek a hirdetések egy forgalmas, nagy gyalogos forgalommal rendelkező területen jelennek meg.

51. Interaktív kirakatkijelzők

A járókelőket vonzó interaktív kirakatkijelzők hatékony eszközei lehetnek a figyelem felkeltésének. Érintőképernyők, QR-kódok vagy kiterjesztett valóság-elemek beépítése a kijelzőkbe emlékezetesebbé teheti üzletét, és növelheti a gyalogos forgalom valószínűségét.

52. Közösségi média történetek és élő közvetítések

Használja a Stories funkciót olyan platformokon, mint az Instagram és a Facebook, vagy lépjen élőbe, hogy valós időben kapcsolatba lépjen közönségével. Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak új termékek, színfalak mögötti tartalmak vagy különleges események bemutatására, elősegítve a közvetlenség és a márkával való kapcsolat érzetét.

53. Hely alapú mobilhirdetés

Használja ki a helyalapú mobilhirdetéseket, hogy elérje a potenciális ügyfeleket, amikor a vállalkozása közelében vannak. A földrajzi célzási technológia segítségével célzott hirdetéseket és promóciókat küldhet a mobilfelhasználóknak az üzlet közelsége alapján.

54. Partner a helyi bloggerekkel és vloggerekkel

Együttműködjön népszerű helyi bloggerekkel és vloggerekkel, akik rezonálnak a célközönségével. Olyan tartalmakat hozhatnak létre, amelyek az Ön termékeit vagy szolgáltatásait tartalmazzák, és hiteles támogatást nyújtanak követőiknek..

55. Wi-Fi marketing

Kínáljon ingyenes Wi-Fi-t üzletében, és használja a bejelentkezési oldalt hirdetési felületként. Különleges ajánlatokat, közelgő eseményeket reklámozhat, vagy arra ösztönözheti ügyfeleit, hogy iratkozzanak fel hírlevelére, amikor csatlakoznak a hálózatához.

56. Virtuális rendezvények és workshopok

A termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatos virtuális események vagy workshopok szervezése. Ez nagyszerű módja annak, hogy kapcsolatba lépjen az online interakciót preferáló ügyfelekkel, és értéket kínáljon számukra, miközben finoman reklámozza a márkáját.

57. Hiperlokális SEO

Optimalizálja online tartalmát a hiperlokális keresőoptimalizáláshoz (SEO). Koncentráljon a vállalkozása közelében lévő nagyon konkrét környékekre vagy tereptárgyakra. Ez a stratégia segíthet abban, hogy megjelenjen a keresési eredmények között, amikor a potenciális ügyfelek közeli megoldásokat keresnek.

58. Gerillamarketing taktika

Alkalmazzon kreatív gerillamarketing taktikákat, amelyek zúzást és meglepetést keltenek márkája körül. Ez magában foglalhatja az egyedi telepítéseket, flash mobokat vagy váratlan felugró eseményeket nagy forgalmú területeken.

59. Vásárlói elismerési események

Rendeljen vásárlói elismerési eseményeket akár az üzletben, akár online. Ezek az események hatékony módot jelenthetnek arra, hogy köszönetet mondjunk a hűséges ügyfeleknek, és új ügyfeleket vonzanak magukhoz, fokozva a közösség elkötelezettségét és a márkahűséget.

60. Használja az Adatelemzést célzott kampányokhoz

Fektessen be adatelemző eszközökbe, hogy jobban megértse ügyfelei viselkedését és preferenciáit. Használja ezeket az ismereteket célzottabb és hatékonyabb hirdetési kampányok létrehozásához, amelyek megfelelnek közönsége speciális igényeinek és érdeklődésének.

Hogyan hirdessen egy kisvállalkozást?

Egy hatékony hirdetési terv elkészítése egy kisvállalkozás számára elengedhetetlen a sikerhez. Ehhez alapos ismerete szükséges a célközönségről, a legjobb platformokról, amelyekkel elérheti őket, valamint egy világos üzenetet, amely összhangban van az igényeikkel és vágyaikkal. Az alábbiakban egy kibővített útmutató található a kisvállalkozások hirdetési stratégiájának létrehozásához:

Határozza meg célközönségét

 • Demográfiai adatok: Határozza meg ideális vásárlója korát, nemét, jövedelmi szintjét, iskolai végzettségét, foglalkozását stb.
 • Pszichográfia: Ismerje meg életmódjukat, hobbijaikat, értékeiket és vásárlási szokásaikat.
 • Földrajz: Tudja, hol élnek vagy hol töltik az idejüket.

Határozza meg a legjobb platformokat

 • Helyi események: Szponzorálás vagy standok közösségi vásárokon, termelői piacokon vagy helyi vásárokon.
 • Online könyvtárak: Listázás olyan platformokon, mint a Yelp, a Google Cégem és a helyi címtárak.
 • Közösségi média: Olyan platformok, mint a Facebook, Instagram, LinkedIn és Twitter, attól függően, hogy a célközönség hol tölti a legtöbb időt.
 • Helyi nyomtatott média: Újságok, magazinok vagy közösségi közlemények.
 • Helyi rádió és TV állomások: Hozzon létre fülbemászó csilingelőket vagy vizuálisan lebilincselő reklámokat.

Készítse el üzenetét

 • Értékajánlat: Világosan fogalmazza meg, mi különbözteti meg vállalkozását, és miért érdemes Önt választania az ügyfeleknek.
 • Lebilincselő tartalom: Használjon történetmesélést, ajánlásokat vagy előtte-utána példákat.
 • Egyértelmű cselekvésre ösztönzés (CTA): Közvetlenül mondja el közönségének, hogy mit szeretne tenni a következő lépésben, legyen az a webhely felkeresése, egy telefonszám felhívása vagy egy eseményen való részvétel.

Kapcsolatba lépés a közösséggel

 • Házigazda események: Szervezzen workshopokat, szemináriumokat vagy termékbemutatókat.
 • Együttműködések: Együttműködik a kiegészítő helyi vállalkozásokkal közös promóciók vagy események érdekében.
 • Helyi okok támogatása: Mutassa meg a közösség iránti elkötelezettségét a helyi jótékonysági szervezetek vagy ügyek támogatásával.

Optimalizálás digitálisra

 • SEO (keresőoptimalizálás): Győződjön meg arról, hogy vállalkozása megjelenik a helyi keresési eredmények között.
 • Fizetett hirdetések: Használjon Google Ads- vagy Facebook-hirdetéseket, amelyek a helyi felhasználókat vagy az Ön iparága iránt érdeklődőket célozzák meg.
 • E-mail marketing: Hírleveleket, promóciókat vagy frissítéseket küldhet az érdeklődő előfizetők listájának.

Monitoring és következtetés

 • Visszacsatolás: Rendszeresen kérjen visszajelzést ügyfeleitől.
 • Analitika: Használjon eszközöket az online hirdetések és kampányok teljesítményének mérésére.
 • Pivot: A visszajelzések és az elemzések alapján finomítsa stratégiáit az optimális elérés és elköteleződés biztosítása érdekében.

Összefoglalva, egy kisvállalkozás reklámozása túlmutat a nevének közzétételén. Arról van szó, hogy értelmes kapcsolatot hozz létre a célközönségeddel azáltal, hogy ott van, ahol vannak, meggyőző üzenetet közvetít, és folyamatosan finomítja stratégiáit, hogy a legjobban megfeleljen az igényeiknek.

Lépés Leírás Példák/Eszközök
1. Határozza meg célközönségét Tudja meg, kik az ideális vásárlók. – Demográfiai adatok (életkor, nem)
– Pszichográfia (életmód, értékek)
– Földrajzi adatok (helyszín)
2. Határozza meg a legjobb platformokat Határozza meg, hol tölti a közönsége az idejét. – Helyi rendezvények (vásárok, kiállítások)
– Online címtárak (Yelp, Google Cégem)
közösségi média (Facebook, Instagram)
3. Készítse el üzenetét Fejlessze ki hirdetése alapvető tartalmát. – Értékajánlat
– Lebilincselő tartalom (történetmesélés)
– Cselekvésre ösztönzés (CTA)
4. Kapcsolatfelvétel a közösséggel Jelenlét kialakítása a helyi közösségben. – Rendezvények házigazdája (workshopok)
– Együttműködések (közös promóciók)
– Helyi okok támogatása
5. Optimalizálás digitálisra Növelje az online láthatóságot és elérést. SEO
– Fizetett hirdetések (Google Ads, Facebook hirdetések)
– E-mail marketing
6. Figyelje és állítsa be Értékelje és finomítsa hirdetési erőfeszítéseit. – Visszacsatolás
– Analytics (Google Analytics)
– Pivot stratégiák

kisvállalkozási hirdetési ötletek

Mi a legolcsóbb módja egy kisvállalkozás hirdetésének?

A legolcsóbb kisvállalkozási marketing- és hirdetési ötletek azok, amelyek a már meglévő erőforrásokat használják fel. Például a fizikai hellyel rendelkező vállalkozások táblákat készíthetnek, hogy kifüggesszék a szabadban, vagy rendezvényt rendezzenek a kirakatukon. Az Ön webhelyét a helyi keresésekben és a közösségi médiában népszerűsítő online marketing- és hirdetési ötletek szintén megfizethetőek lehetnek.

Mi a legjobb hirdetési módszer a helyi kisvállalkozások számára?

A helyi ügyfelek vonzására szolgáló legjobb hirdetési stratégiák gyakran a keresőmotorokat foglalják magukban. Ha vállalkozása a termék- vagy szolgáltatáskategóriáira vonatkozó releváns keresési oldalak tetején jelenik meg, valószínűleg több fizető ügyfél veszi fel Önnel a kapcsolatot.

Hogyan reklámozhatja ingyenesen kisvállalkozását?

Ingyenesen hirdethet egy kisvállalkozást, ha más vállalkozásokkal kereskedik, vagy értéket nyújt a márkaismertség növeléséhez. Például vendégként közzétehet más iparági blogokon, vagy hasznos tartalmakat tehet közzé a YouTube-on. Ingyenes helyi hirdetéseket is kaphat, ha cégadatokat hoz létre olyan webhelyeken, mint a Google, a Yelp és a Facebook.

AKÁR EZ IS TETSZHET:

 • Hogyan hozd ki a legtöbbet a közösségi médiában végzett hirdetésekből
 • Hogyan kezdjük el a TikTok hirdetést
 • Hirdetési statisztikák, amelyeket ismernie kell
 • Tippek, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki kisvállalkozási hirdetéseiből
 • Tartalommarketing tanfolyami lehetőségek az Ön számára

Kép: Depositphotos

Olvasson tovább