Oldal kiválasztása

A Nubia okostelefon 3 nagy kameramodullal érkezik.

A Nubia okostelefon 3 nagy kameramodullal érkezik.

© Nubia

Az okostelefon hivatalos értékesítése december 26-án kezdődött, és az első másodperctől kezdve sikeres volt.

Kínában folyamatosan vezetnek be olyan csúcsminőségű okostelefonokat, amelyekre Nyugaton alig figyelnek fel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne vele üzletet kötni. December 19-én jelen lesznek az okostelefon-gyártók Núbia az újja Z60 Ultra előtt. A hivatalos értékesítés december 26-án kezdődött, és az első másodpercben 127 millió eurónak megfelelő árbevételt hozott.

Akár 24 GB RAM és egy terabájt tárhely

A Nubia Z60 Ultra hangos Gizmochina Kínában többféle változatban kapható. A 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel rendelkező alapváltozat általában 546 euró körül mozog, de a promóció napján elérhető volt. 508 euró csökkent. A legdrágább változat 24 GB RAM-mal és egy terabájt állandó tárhellyel 762 euróba kerül.

A készülék fekete és ezüst színben kapható, és a cég „Starry Night” elnevezésű kiadást is kínál. A Nubia Z60 Ultra van egy 6,8 hüvelykes OLED kijelző 120 Hz-es frissítési gyakorisággal A 12 megapixeles előlapi kamera és az ujjlenyomat-érzékelő a kijelző alatt kapott helyet.

Snapdragon 8 Gen 3 chipként

A telefon belsejében munka folyik Snapdragon 8 Gen 3az egy 6000 mAh akkumulátor szállítják. Ez 80 watttal gyorsan feltölthető, akár csak kábelen keresztül is. A vezeték nélküli töltés nem lehetséges. Az okostelefonnak van 3 fő kamera: egy 18 mm-es ultraszéles kamera (50 MP), egy 35 mm-es objektív (50 MP) és egy 85 mm-es teleobjektív (64 MP) 3x optikai zoommal.

Hogy az okostelefon is rajta van-e európai piac nem világos, de nem teljesen valószínűtlen. Az előd Z50S Pro a Snapdragon 8 Gen 2-vel már meg is találhatod 714 euró az Amazonon.

Cikkeink szerkesztői függetlenséggel készülnek. A futurezone azonban jutalékot kaphat, ha a kapcsolt boltok valamelyikén keresztül vásárol valamit. Mit jelent,itt megtudhatod.

Olvass tovább